- 1 Aralık 2019
- 5.656
- 22.867
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım Salı bildirimlerimizde fotoğraf şartımiz yok.Canım tartildim ama telefon kızların elindeydi foto çekemedim 103.1 kg geldim
Cumartesi 103.5 kg idim Fark-400gr
Elhan
Cuma 70.450Günaydın nazar boncuklarım
Takımca ilk tartımız hayırlı olsun eksi olan da artı olan da bizimdir Hepimizi çabamızdan dolayı kutluyorum azmimiz daim olsun
@aypare ackerman
uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
@Papatyamaviss
@tomrs
Lavinia_98
@sibel_84
@LESA76
@zeyneppk
@Tutku44
@60kiloyum
@sara_28
Efenin_Annesi
@Keira-
@arwengsd
@ZincirKirma
@Akrrep
Hiçbişey anlamadım
Cuma 71,45 ti tebrikler harikasın canım
Gurupta aktif olursan bir takipde oluyor. iyi gelir inan yoksa yaza kadar 20 kilo nasıl gider, bir yerden başmak lazım bende yeni geldim 2 gün oldu daha liste yazalı sen bugün alışverişini yap kendini hazırla geciktirmeden hemen başlazihinsel olarak adapte olamıyorum, onu bi halletsem sanki olacak.
yaza kadar en az 20 versem o kadar mutlu mes'ud olacağım ki...
Çok güzel kahvaltı afiyet olsun
Gurupta aktif olursan bir takipde oluyor. iyi gelir inan yoksa yaza kadar 20 kilo nasıl gider, bir yerden başmak lazım bende yeni geldim 2 gün oldu daha liste yazalı sen bugün alışverişini yap kendini hazırla geciktirmeden hemen başla
Eyvah korkmamız mı lazım napsak bizYoklama zamanı
69.7 olabilir mi
Erteleme hemen başla işin zor bilgisayar başında sürekli oturuyorsun. bende oturduğumda yaa çay yaa kahve alıyorum suyu ihmal ettim birde yeşil çay içmem lazım onuda bir tek ananaslı salama içebiliyorumderdim gözümün aç olması işte, sürekli canım bir şey çekiyor ve bunu bi şekilde yerine getiriyorum ,
eve abur cuburda almıyorum 2 cocuk var diye ama bi şekilde birşeyler yiyorum..
bu hafta kendi kendime gaz veriyorum inşallah tutar...
Canım bugün kilosu doğru cumartesi kilosu 71,4569.7 olabilir mi