- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Kolay gelsin canımimdaaaattttttttttttttt
aşırı aşırı yoğun bir gündü, en son gelen birine yalvardım bi lokma birşey yiyeyim sonra dönüş yapacağım size söz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımimdaaaattttttttttttttt
aşırı aşırı yoğun bir gündü, en son gelen birine yalvardım bi lokma birşey yiyeyim sonra dönüş yapacağım size söz diye
Teşekkür ederim tabi ki dikkat ederimAfiyet olsun canim. Elhan etiketlemeni rica edeceğiz. Güzel bir başlangıç. Hayırlı olsun
1.5 saat yurudum kaptanimAyyy caanım arkadaşlarım sevgili nazar boncuklarım geciktim diyetisyen- dr falan derken bu saate kaldı.
Yeni bir haftaya başlıyoruz hepimize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum. Eksiler bizimle olsun. Kadınların hayatından zorluk eksik olmaz ama aklına başarmayı koymuş bir kadının önünde hangi engel durabilir ?
Hepinizi öpüyorum
@aypare ackerman
@uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
@Papatyamaviss
@tomrs
@Lavinia_98
@sibel_84
@LESA76
zeyneppk
@Tutku44
@60kiloyum
@sara_28
@Efenin_Annesi
@arwengsd
@ZincirKirma
@Akrrep
Iyiyim canim iki gundur iyiyim kendimi toparladimzeyneppk Nasıl oldun canım?
sağol canımmKolay gelsin canım
Bana hepsi sebepKeşke benimki de odemden olsaydı
Uyku kaliteni bozuyor bir taraftan da iyi değil kuzum. Acaba çok ayakta durdugumuz için mi oluyor. Dün yatana kadar hiç oturamadim .
He iki litre de su.12 Şubat Pazartesi
Kahvaltı: Dört tane mercimekli köfte, ayran.
Öğle: Kaşarlı kıymalı pide.
Arada latte içtim, bir stick çikolata ile.
Bu ne biçim diyet dediğinizi duyar gibiyim ama akşam yemeğimi görmeden beni gömmeyin:
Hoşgeldin canımMerhababeni de aranıza alır mısınız diyetisyene yeni başlıyorum liste vermesini bekliyorum takimlara nasıl dahil olabilirim?
Geçmiş olsun canımEvet adımı değiştirdim
Dünden beri pek yazamadım. Dün biraz rahatsızlık geçirdim acile gittim. Böbrek taşı varmış. Dün çok halsizdim o yüzden bir düzen olmadı bişey yiyemedim. Bugün de yazacağım inşallah menümü. Daha iyiyim şükür
Ne iş yapıyorsun jasminiumimdaaaattttttttttttttt
Ben ve Sibel yaptıhurma diyet yada detoks adı neyse tam yapan oldu mu biz de hanımlar
Misafirim var sanırım ondanpazartesi artı çıkma günümüz zaten siz bi de yarına bakın,yarın da artı devam ederse o zaman bir neden çok kaliteli bir bahane buluruz siz merak etmeyin
Hoş geldin minicikMerhababeni de aranıza alır mısınız diyetisyene yeni başlıyorum liste vermesini bekliyorum takimlara nasıl dahil olabilirim?
Hoşbuldum İnşallah çok isterim aranızda olmayıHoş geldin minicik
Ne tatlı nickin varmış
Gidişata bakıp bu cumartesi takımlara dahil edebiliriz inşallah
HoşgeldinMerhababeni de aranıza alır mısınız diyetisyene yeni başlıyorum liste vermesini bekliyorum takimlara nasıl dahil olabilirim?
Tatlım merhabaKizlaaar merhaba. Nasılsınız ? Ben çok özledim burayı . Meğer ne büyük bir yer kaplamış hayatımda Elhan kaptanım ve tüm arkadaşlarım . Kurallar değişmiş sanırım birkaç mesaj gördüm ama emin olamadım
Geçmiş olsun canımEvet adımı değiştirdim
Dünden beri pek yazamadım. Dün biraz rahatsızlık geçirdim acile gittim. Böbrek taşı varmış. Dün çok halsizdim o yüzden bir düzen olmadı bişey yiyemedim. Bugün de yazacağım inşallah menümü. Daha iyiyim şükür
Sendrom yetmiyor muBuluruz suçlayacak bir şey pazartesi sendromu diyelim mi @Leyl35
Oyoyoyimdaaaattttttttttttttt
Sular kesildi öğretmenimMisafirim var sanırım ondan
Misafir bahanesi daha önce kullanıldı mı