- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Yok valla normal zamanımda olsa baya yiyebilirim heleki bu diyete başlamadan önce emzirme döneminde iyice abartmıştım bu yeme işini ben kendime dur dedim allahtan yoksa sonum kötüydüMantı sana dokunmuyor muydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok valla normal zamanımda olsa baya yiyebilirim heleki bu diyete başlamadan önce emzirme döneminde iyice abartmıştım bu yeme işini ben kendime dur dedim allahtan yoksa sonum kötüydüMantı sana dokunmuyor muydu
Ye canım afiyet olsunŞöyle ki aslında 1 tabak mantı yesem zaten acıkmam akşama öyle çok iştahlı değilimdir kahvaltıya bile ihtiyaç duymam 1 tabak mantı yeter akşama yatmadan yoğurt yerim bir kase misafirler emziriyorsun süt olur ye diye ısrar ederlerse midem ağrıdı derim eşime dedimki sakın diyette olduğumu söyleme daha çok ısrar ediyorlar sanki aksi gibi
Sen bizim takımda değil misin?O zaman yemesin
Aman yesin diyecektim yaaa. Ye canım.
Bu çok iyimiş bu aradaAy gecen haftada yemistim sonra bebegi emzirdim bi gazlandi bi krize girdi aman aman hic yemiyim ben şimdi ondan
Ne güzel canım memnun oldumAAA BENDE KOVAYIM
Böyle böyle aştık bu yollariBu çok iyimiş bu arada
Tamam yemiyorum. Bu hafta çok çok iyi sonuç çıkartacağım hakkını verelimBen bilmem, artık hazırlıkta değilsin. Özel torpille kırmızı takıma girdin. Kimse duymasın, aramızda
Kız o da kırmızı takimdaYe canım afiyet olsun
İmza
Kırmızı takımdan bir dost
2 lt süt ve 3 çay bardağı pirinci pişiriyorum, ocaktan indirince 1 çay bardağı şeker ekleyip soğuyana kadar arada karıştırıyorum ki kaymak olmasın ( bu arada tencerenin kapağını kapatıyorum)sen sütlaçı nasıl yapıyorsun? farklı dedin ondan soruyorum.
Peki ben ?
O zqaman yemesin hepsini geri aldım.Kız o da kırmızı takimda
Hatlar karışmışPeki ben ?
Geçen haftadan kalmış sen şeyedince farkettim. Düzelttim hemenO zqaman yemesin hepsini geri aldım.
E senin başlıkta mavi takım falan yazmıyor mu. Karıştırttın beni .
Pomelo greyfurttan daha büyük bir turunçGülelim canım
Gülme kırışıklıklarimiz olsun yüzümüzde gülmek zor bu zamanda
Pomelo nedir
Aha @Akrrep geldi
Abla 90 da kimse yok bı yanlislik olmasın
Üst grup hadi gelin boş kalmasın buralar
Gel gel gezegenfeza dilinden sen anlarsın iki apaçi birbirinize destek olun
Vayyy bide kaptan olamam diye naz yapıyor
Damardan giriyor takıma
Ben de ondan şeyettiydim işte. ...Geçen haftadan kalmış sen şeyedince farkettim. Düzelttim hemen
Var ben birazdan menümü paylaşacamMönünü yesinler canım kaptanım Afiyet olsun .
Baktığım menüler hep temiz
Benden başka sacmalayan yok mi