- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
1-2 tane karışıklık oldu canım çok varmış lisbeth olan değiştirsem mi diye düşündüm. Çok sevdiğim bir roman kahramanı daha var onu yapayım dedimAma duzelttiydim sen niye kopyaliyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-2 tane karışıklık oldu canım çok varmış lisbeth olan değiştirsem mi diye düşündüm. Çok sevdiğim bir roman kahramanı daha var onu yapayım dedimAma duzelttiydim sen niye kopyaliyon
Ben yemezdim. 62 de olur72 olsam bende yerdim
🖐Mönünü yesinler canım kaptanım Afiyet olsun .
Baktığım menüler hep temiz
Benden başka sacmalayan yok mi
Eksik yok da kaptanım hikayenin başını bir okuyayımElhan kaptanimda havale ediyorum canım sorumlu müdür.
Bugün kapalıyız yarın gel.
Yarın hafta sonu pazartesi gel
Canım iki kaptan tartıda kapışıyor. En çok kilo veren kaptan karşı takımdan yarışmacı seçiyor (en çok kilo vereni tabiki ) ve takımdan birini gönderiyor ki cumartesi en çok kilo veren takım kazansın o yüzden kilo alan yarışmacı riskli grupta
Eksiğim var mı
Senin menun çok dengeli kuzum...abartmadan kararında yemişsin
Fotolariniz da benziyordu siyahli siyahli sectim sonra hemen farkettim1-2 tane karışıklık oldu canım çok varmış lisbeth olan değiştirsem mi diye düşündüm. Çok sevdiğim bir roman kahramanı daha var onu yapayım dedim
Haylaz buBu kaçmaya çalışan Cordelia
İkisi kardes analari pakize gibi babalari beyaz biri anne biri baba olmusEki Görüntüle 3385150
Tabi ki tatlım. Yüzdeyi en çok alan kaptan transfer hakkını elde edince karşı takımın en güçlü yarismacisini alıyor. Kendi takimindan en çok kilo alanı da öbür takıma gönderiyor ki cumartesi günü takımınin yüzdesi düşmesin diye.Salı günü kilo alanın gitme olasılığı mı var ben ayrıntılsrı bilmiyorum . Nayır nolamaz ...
İzin kağıdını görmedim ben. patimsilizm Sor bakim pakizeye. Badem şekeri izinli mi?Bugün cuma ya yine de menü yazmalı mıyız. Benim izin günüm de biraz
canım bunlar yaratılışla ilgili. ben de sonradan öğrendim. islami tıpta var. İran tıbbı bu konuda daha geniş bilgi veriyor. burç demeyelim de mizaçlar önemli. bu konuda kitaplar var.İlginç olabilir nerden biliyorsun bunları merakın var sanırım acaba böyle bir beslenme şekli var mi burçlara göre bide onu deniyim
Ejderha Dövmeli Kız ' daki Lisbeth misin sen1-2 tane karışıklık oldu canım çok varmış lisbeth olan değiştirsem mi diye düşündüm. Çok sevdiğim bir roman kahramanı daha var onu yapayım dedim
Teşekkür ederimTabi ki...
Kırmızı takım 19 kişi
Mavi Takım 18 kişi
Mavi' ye alalım hem de takımlar dengelenmis olur.
LenaG kaptanım hadi iyisin . Allah verdikçe veriyor.
Sen bana güldün mü acaba ondan mi boyle olduİzin kağıdını görmedim ben. leyl3 Sor bakim pakizeye. Badem şekeri izinli mi?
Bayağı bilgiliyiz desene haklısın gerçekten miza tamamen benim mizaç yoldan çıkmış umarım doğru yolu bulurumcanım bunlar yaratılışla ilgili. ben de sonradan öğrendim. islami tıpta var. İran tıbbı bu konuda daha geniş bilgi veriyor. burç demeyelim de mizaçlar önemli. bu konuda kitaplar var.
EvettttEjderha Dövmeli Kız ' daki Lisbeth misin sen
Kediydi di mi o Allah sizi napmasın gız.İzin kağıdını görmedim ben. patimsilizm Sor bakim pakizeye. Badem şekeri izinli mi?
Tmm canımTabi ki tatlım. Yüzdeyi en çok alan kaptan transfer hakkını elde edince karşı takımın en güçlü yarismacisini alıyor. Kendi takimindan en çok kilo alanı da öbür takıma gönderiyor ki cumartesi günü takımınin yüzdesi düşmesin diye.
Olur ama Gelirken somon balıklı yaş mama getirsin diyoİzin kağıdını görmedim ben. patimsilizm Sor bakim pakizeye. Badem şekeri izinli mi?