Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Süper haberSize birşey anlatacağım geçen haftalarda üstüme dar gelen pantolon oluyor demiştim ya hatırlayan varmı bilmiyorum
O pantolonun ağı aşağı sarkıyor
Bağırsaklar dolmuştur benceSüper haber
Bende bugün 4 kilo almışım dedim, yoo hiç almamışsın, yine bir cimcik kalmışsın dedi kızım
Hadi öğrenelim, ben oğlağım, ne oluyorum, belki burdan yürürüm ödemeAy o nasil bisey yaa burca göre mi budasimdi ben koç ates grubuyum,cok su icersem atesim Söner enerjim mi gider napayim ben
Mutfağı bi toplayabilsem azıcık yürüyeceğimKırmızı takım üyeleriKalkın hareket edin haydiinn spora
Çok sevindimÇoktan girdin sen artık kırmızısın
PekiBunun icin pismanlik duyma, üzülme önünüze bakalim yolumuza devam
Toprak grubusun sendeHadi öğrenelim, ben oğlağım, ne oluyorum, belki burdan yürürüm ödeme
Biri sen biri ben
Zararli Karbonhidrata doyduysan aklın rahatladiysa faydalilardan yola devamPeki
Nerde kalmıştık
Çamura yatayım bari
mizaçlara göre beslenme bu. ben balgamiyim. sen ateş grubusun yani safravi. senin bol sıvı alman gerekli.Ay o nasil bisey yaa burca göre mi budasimdi ben koç ates grubuyum,cok su icersem atesim Söner enerjim mi gider napayim ben
Umarım spor
Aslında yarın misafirim gelecekZararli Karbonhidrata doyduysan aklın rahatladiysa faydalilardan yola devamsebze,protein,saglikli yaglar
Bende kendimi balgamiye çok yakın hissediyorummizaçlara göre beslenme bu. ben balgamiyim. sen ateş grubusun yani safravi. senin bol sıvı alman gerekli.
Evet kuzum yarışmacıdan farkın yok. Sadece alışma süreci.Ben hazırlıkmıyım bu haftabilgi vermeye devam dimi