- 16 Mart 2008
- 45.477
- 221.064
Sidoşum çok şükür
Tebrikler bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sidoşum çok şükür
Cok tesekkur ederim sporada basliycam hazirlik yapiyorum kosu bakdimi camasir askisi olmadan cikariyorum bugyn salonun ortasina koyuyorumTamam kumsalcim yarismaci listesine alıyorum seni. Kizlardaki sporu görünce bir şekilde etkilenip başlarsın.
Cok tesekkur ederimBaslangicin hayırlı olsun canım
Ya Lil ya lilLil esmaili murraaaaaa
E fotoğrafta gayet çıtır görünüyorsun zaten. Sıfır beden oliciiiim diyorsan bilemem tabiÇıtır olicim inşallah
Teşekkürler casminim
Teşekkür ederim kaptanım.Elhan abla foto müthişş hiç göze çarpan çıkıntı yok resmen. diyetle birlikte yürüyüşte çok yaptığın için kesinlikle 67 den az gösteriyosunn. sporun faydası.
patimsilizm yeni haftaya yeni foto demek maşallah çıtırımıza nazar değimesin
Yoo yooo surdurulebilir degillll hem bizim minnak midelerimiz tek öğünde yeterli mineral ve besinleri alamaz kiEvet kuzum... neredeyse tek öğüne gececektim sonra vazgeçtim.
Olmuşken olayım kız seni kıracağımE fotoğrafta gayet çıtır görünüyorsun zaten. Sıfır beden oliciiiim diyorsan bilemem tabi
Sağlığımız önceliğimiz olmalı bence de çok haklısın kuzum.Yoo yooo surdurulebilir degillll hem bizim minnak midelerimiz tek öğünde yeterli mineral ve besinleri alamaz ki
E sonrasin da Elhan ile master fit ajansi mankenleri olcaz yaE fotoğrafta gayet çıtır görünüyorsun zaten. Sıfır beden oliciiiim diyorsan bilemem tabi
İki dakika geçti kaptanım.bildirimler kaça kadardı Elhan abla?
Hayırlı olsun fezocum. Hazirlikta devam edeceksin değil mi canım? Teyit edeyim
Ve başlıyoruz Elhan
Geçen cuma: 61,10
Bugün: 59,85
Fark: -1,25
Yüzde: 2,05
Elhan uranus35 @Cordelia
Eki Görüntüle 3384855
Günaydın
Bugün tartı hepimizin yüzünüzü güldürsün çok güzel bir gün olsun inşallah
Elhan
Salı günü: 76 kg
Bugün: 75.3 kg
Fark: 0.7 kg
Geçen cuma günü : 103.4 kg
Bugün : 102.2 kg
Fark : -1.2 kg
Elhan @Cordelia @Papatyamaviss
Eki Görüntüle 3384873
Geçen cuma 71.45
Bu cuma 71. 45
Sabitledim şükür
Normalde artıları mı verdim - 1250
Eki Görüntüle 3384903
Geçen Cuma: 68.8
Cumartesi: 67.9
Fark: -900 gr
@Papatyamaviss
Yeni tartım 67.85 ' ti kendine geldi kurcalamakla
Gecen cuma : 78.1
Bugun : 79.1
Ibre yukari cikista ama onumuzdeki hafta iniste olacak insallah
Elhan
Günaydın hanımlar ne şahane eksiler var herkesi tebrik ediyorum
@Mthn83 aman yarabbi ne güzel bir eksi
Salı tartısına göre eksi 2.6
Cumaya göre eksi 1.65 vermiş bulunuyorum
Cuma 111.20
Bugün 109.55
Fark - 1.65
Ne yalan söyleyeyim daha fazla bekliyordum. Böyle oturarak olmayacak 15 dk Leslie mi başlasam
Elhan uranus35
Geçen cuma 72.70
Bu cuma. 73.30
Fark +600 gram
Pazartesi eksiyi görüp cumaya artı görmenin nedeni regl bence. Çünkü menülerimde de abartı yoktu.
Elhan @Papatyamaviss
@Cordelia
selam herkesee
Elhan
@Cordelia
Geçen hafta 83.6
bugun 83.6
fark 0
Eki Görüntüle 3384945
2gundur uykusuzum affedin faydam olmadı takıma
Yoklama zamanı
Gider giderElhan Pazar günü 80,9 du cumartesi böyle çıktı ama tartım yeni olduğu için pek güven vermedi yani bu kadar gider mi imkansız gibi geldi inşallah gitmiştir yarın tartıda eşimi tartıyım bi daha kendimi tartıp bakayım
bunun tadı çok güzel ama ben bitki çaylarını aktardan alıyorum hazırlara pek güvenemiyorum. bir de doğadan boykot markası bildiğim kadarıylaBu bana cok iyi geldi son günlerde
Eki Görüntüle 3384970
Tabii ki olacaksın inşallahÇıtır olicim inşallah
Teşekkürler casminim
Ben de hep açık yesil cay demliyordum ama midemi baymaya basladi buna şans vermek istedim iyi geldi,tatli istegi falan hic yasamadimbunun tadı çok güzel ama ben bitki çaylarını aktardan alıyorum hazırlara pek güvenemiyorum. bir de doğadan boykot markası bildiğim kadarıyla