- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
Devamıda takır takır gelsin inşallahÇok şükür kaptanım bana hayırlı geldin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamıda takır takır gelsin inşallahÇok şükür kaptanım bana hayırlı geldin.
Hepimize inşallahDevamıda takır takır gelsin inşallah
Tatlım eminim eksi gelmişsindir ama tartilmayinca takımın yüzdesine bir şey yapamıyoruz.Malesef uogunluktan pil alamadim tartima
Bugun alabikirim ama sabah kahvaltimi yaptim
Uzgunum kaptanlarim ama yapaxak bir seyim yok
Elimden geldihince yemeklerime vesporuma dikkat de ettim haftaici
Elhan Papatyamaviss Cordelia
Çok iyi canım. Tebrikler.
YememBencedeeee
Afiyet olsun boyle seyleri sabah yemek en guzeli
Diyetisyenim pastani ayir kahvalti olarak ye derdi onun gibi...
Kız bisey yok o benim urkekligim
Ben de yemiyordum zaten onlarin demesi diyette yasak yoktur duygusunu yerlestirmek
Regl bitince birden düşecek canım. Süreçte böyle kötü sürprizler olabiliyor bekleyeceğiz artık. Sıkıntı etme bitanemGeçen cuma 72.70
Bu cuma. 73.30
Fark +600 gram
Pazartesi eksiyi görüp cumaya artı görmenin nedeni regl bence. Çünkü menülerimde de abartı yoktu.
Elhan Papatyamaviss
Cordelia
Yanlış anladın. Korkulacak bir şey yok dedin ya onu yememBen de yemiyordum zaten onlarin demesi diyette yasak yoktur duygusunu yerlestirmek
TatlışımGünaydın
Ayy canımsın çok sağolBiri buzlu badem diye sevmişti seni çok kıymetli biseymis sanırım. Buzları çözülüyor eriyor fıstığım 60 lara ne kaldı
Yüzdeye göre uygunsa olur canımSağol canım
Sağlık sorunların daha önemli hem bu hafta baya adımların vardı
Vücudunun toplanmasına izin ver canım.
Elhan kaptanım için uygunsa ve ben kırmızı kaptansam hakkımı sana devretmek isterim. Benden sonra sen varsın sanırım.
Maşallah ne güzel duru bir güzelliğin varAy teşekkür ederim
shjkl vardir benim böyle şapşalliklarimYanlış anladın. Korkulacak bir şey yok dedin ya onu yemem
Evet Leylacim.Oleyyyy beslenmeyi artirdin ve eksilmeye basladin farkinda misin kaptanim
Sabit candır deyip yolumuza devam ediyoruz bitanem Bebişin sagligi nasıl oldu iyi mi biraz dahaselam herkesee
Elhan
Cordelia
Geçen hafta 83.6
bugun 83.6
fark 0
Eki Görüntüle 3384945
2gundur uykusuzum affedin faydam olmadı takıma