- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
Ben de çok açım,su içiyorum
Niye böyle olduk ya bende öyle yapiyordum ama şimdi o bile fayda etmedi bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok açım,su içiyorum
Bugün geldi canım.İnşanlah seninki geldi mi denedin mi hiç
Makarna aciktirirBen de çok açım,su içiyorum
Hemsehriyiz o zamanabla bende adanaliyim :)
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım Kalem kalem yazınca gözüm korktu. Sporun çok güzel o beş kaşık makarna çoktan buhar olmuştur
Hemsehriyiz o zaman
Çok canım çekti,Makarna aciktirir
Hangi takimdaydin mavi ise latte kırmızı ise ayranşuan çok acıktım nedense , latte mi içsem yoksa yoğurt mu yesem kızlar hangisi daha iyi sizce
Hangi takimdaydin mavi ise latte kırmızı ise ayran
Tablonun altindaydin kuzum bozuk çıkmış az önce tekrar duzenledim.Beni de ekle beni de beni de
Gazianteple Adana arası iki saatcik sorun olmaz di miAa ciddi misin şimdi seni daha çok sevdim ehehehe Adana mi yaşıyorsun peki
Benim sebep makarna oldu,az sabır diye diye su içiyorumNiye böyle olduk ya bende öyle yapiyordum ama şimdi o bile fayda etmedi bende
Gazianteple Adana arası iki saatcik sorun olmaz di mi
Benim sebep makarna oldu,az sabır diye diye su içiyorum
Yarın büyük gün.
Bir de ben 3 haftadır izinliydim canım,açığı kapatmam kazım.
Ortim vardı benim bir zamanlar Mthn83 arayı açmamam lazım
Evet bingo , kaçınılmaz son olmuşuz canım.bu da ders oldu bana ,bir daha aynı hataya düşmeyelimkarbonhidrat yedin mi maaleseff öyle oluyor hemen acıkma hissi bende sabah gözleme yiyince akşam da pilav ondan oldu sanırım
Evet bingo , kaçınılmaz son olmuşuz canım.bu da ders oldu bana ,bir daha aynı hataya düşmeyelim
Koş gel gel balımBenim sebep makarna oldu,az sabır diye diye su içiyorum
Yarın büyük gün.
Bir de ben 3 haftadır izinliydim canım,açığı kapatmam kazım.
Ortim vardı benim bir zamanlar Mthn83 arayı açmamam lazım