- 30 Kasım 2014
- 28.345
- 124.663
ben de onu merak ediyordumIc ic aman bekletme
Okulda nasil atlayacaksin canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de onu merak ediyordumIc ic aman bekletme
Okulda nasil atlayacaksin canim?
İyi canm çok şükür . Çocuklar okul derken yavaş yavaş yerleşiyoruzİyiyiz canım nasıl gidiyor?
yapılır ama içine azcık beyaz un gerekebilir. ben siyez tambuğday ve bir çeşit glutensiz un kullanıyorum.Tam buğday unu ile yufka yapan oldu mu hiç
Evet canım büyük bir bölümü bitti sayılırİyiyiz nasıl kolaylandi mi işler
Afiyet olsun canım Biraz makarna bir iki kaşık miİyiaksamlar
Sabah
Tam bugday ekmeği ile tost
Ogle
1 portakal
2 ceviz
Yarım elma
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Biraz makarna
Su 2 yi geçti
Spor 15.bin adım 1500 puan
Elhan Cordelia @uranus35 Eki Görüntüle 3383560
Çok hoştur yaa senin gibi ️ güle güle kullan nereden buKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Ne güzel düşünmüşsünKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563
Saatte kendime hediyem. Teşekkürler kraliçemNe güzel düşünmüşsün
Saatin gölgesinde kalmış "kendin" üzülmesin. gule güle kullan.
Geçmiş olsun canım.bugun daha spor yapamadım daha dogrusu başka hicbirsey yapamadım bebis dirmuyor balgamı var huzursuz
Sw ile başlayan bi taş markası var oradan aldım. Reklama gerek yok. Kazen beye versinler ücretini yaparız reklamını çok teşekkür ederim prensesim.Çok hoştur yaa senin gibi ️ güle güle kullan nereden bu
Sen de bize Allah'ın hediyesisin.Saatte kendime hediyem. Teşekkürler kraliçem
Ben deben de onu merak ediyordum
Afiyet olsun güzel kaptanımElhan
Sahanda ıkı yumurta
Kete yarım
Ara muzlu süt
Akşam bir tabak domates çorbası
Bır yemek kaşığı bamya ıkı yk bulgur
Ev keki bir çatal
Su 1.5 lt
Elhan bana bu hafta bıkere bıle afıyet olsun demedin devamlı corba corba diye gıttıgım ıcın mı acaba
Ayy bu söz her şeyden kıymetliSen de bize Allah'ın hediyesisin.
Kendine hediye almak cok huzur verici degil mi? Cok iyi yapmışsın, çokta güzel kibar dışardan en güçlü dik duran,ic dunyasinda kirilgan naif kadın sevgililer günün kutlu olsunKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Link attınız mı? Hayırlı olsun bol atlamalarBugün atlama iplerimde gelmiş. Yaşasın gelsin ip atlamalar. Biri okula biri eve.
Su yolu diyorlar sanırım bu modele. Benim de hoşuma gidiyor. Güle güle kullan canım Ne güzel bir fikir oldu bana da bu ben de kendime sevgililer günü hediyesi alacağım inşallah uyyy canım kendimKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Akım başlattım harika. Senden değerlisi mi var en güzelini al.Link attınız mı? Hayırlı olsun bol atlamalar
Su yolu diyorlar sanırım bu modele. Benim de hoşuma gidiyor. Güle güle kullan canım Ne güzel bir fikir oldu bana da bu ben de kendime sevgililer günü hediyesi alacağım inşallah uyyy canım kendim
Badem kuruyemıs degıl mı kız akşamsadece sabah yedim
Ben sormustum bikac gun once bulurum ben atlayacak yer olmadi beden dersinde atlarım demistiBen de