- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
Kocam dalga gecıyor katı gıdaya geçmeye başladın diye şükür sağolasın kuzumAfiyet olsun güzel kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam dalga gecıyor katı gıdaya geçmeye başladın diye şükür sağolasın kuzumAfiyet olsun güzel kaptanım
Tatlım bu tarifle yaptım yumuşacık puf puf kabardı . İçine başka bir şey koymaya gerek olmadı. Tarifteki hatun sicakken biraz su serpiyordu yumuşak olsun diye. Ben onu dahi yapmadim.Tam buğday unu ile yufka yapan oldu mu hiç
beni tarif ettin. teşekkürler daha iyileri güzel kalpli tüm masterfit hatunlarının olsun. Çok aminKendine hediye almak cok huzur verici degil mi? Cok iyi yapmışsın, çokta güzel kibar dışardan en güçlü dik duran,ic dunyasinda kirilgan naif kadın sevgililer günün kutlu olsun
Hoşgeldin canım. İnsallah hemencik gider kilolarKızlar merhabaa, uzuuun bir aradan sonra yine buralardayımm.. Yeniden kiloşlarımla başbaşayımm. O sebeple cuma gününde tartı bildirimi yapıp ortamın güzel enerjisi ve motivasyonundan faydalanarak sizlerle yeniden kilolara veda edeceğim , özledim burayı
Afiyet olsun canım kaptanim.Elhan
Sahanda ıkı yumurta
Kete yarım
Ara muzlu süt
Akşam bir tabak domates çorbası
Bır yemek kaşığı bamya ıkı yk bulgur
Ev keki bir çatal
Su 1.5 lt
Elhan bana bu hafta bıkere bıle afıyet olsun demedin devamlı corba corba diye gıttıgım ıcın mı acaba
Allah kolaylik versin ElhanimAfiyet olsun canım kaptanim.
Akşamın ilk saatlerinde denk geldiğim menülere bakabildim. Geç veya çok erken yazdiysan gorememiş olabilirim.
Pazar yine misafir var. Üç gün kadar kalırız diyorlar ama eşim ısrarla onu beşe çıkarır.
Merhaba limonicim hoş geldin Alınan yağlara teşekkür edilseydi sanırım ederdim.Kızlar merhabaa, uzuuun bir aradan sonra yine buralardayımm.. Yeniden kiloşlarımla başbaşayımm. O sebeple cuma gününde tartı bildirimi yapıp ortamın güzel enerjisi ve motivasyonundan faydalanarak sizlerle yeniden kilolara veda edeceğim , özledim burayı
Afiyet olsun canım. Menemen de ekmek yedirir ama
Teşekkür ederim bitanemAllah kolaylik versin Elhanim
Yarın ben de yiyeceğim vermisti diyetisyen yemedim. Sorar yarın.Afiyet olsun canım. Menemen de ekmek yedirir ama
Çok şükür diğer öğünlerle dengelemişsin.
Çok güzel güle güle kullan su yolu çok severimKızlar bilekliğim nasıl sevgililer günü hediyesi aldım kendime. Canım kendim.Eki Görüntüle 3383563 9
Beden egitimi dersinde canım.Ic ic aman bekletme
Okulda nasil atlayacaksin canim?
Attım attım.Link attınız mı? Hayırlı olsun bol atlamalar
Su yolu diyorlar sanırım bu modele. Benim de hoşuma gidiyor. Güle güle kullan canım Ne güzel bir fikir oldu bana da bu ben de kendime sevgililer günü hediyesi alacağım inşallah uyyy canım kendim
Hoşbulduk canımm inşallahhHoşgeldin canım. İnsallah hemencik gider kilolar
Ben de! O yuzden yattim hemen
Ay deme o zaman buraya bile zor gelirsin sennnAfiyet olsun canım kaptanim.
Akşamın ilk saatlerinde denk geldiğim menülere bakabildim. Geç veya çok erken yazdiysan gorememiş olabilirim.
Pazar yine misafir var. Üç gün kadar kalırız diyorlar ama eşim ısrarla onu beşe çıkarır.