- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Allah razı olsun canm ,aminkolay gelsin canım. yeni eviniz hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canm ,aminkolay gelsin canım. yeni eviniz hayırlı olsun
Kolaylıklar seninle olsun Büşracim...İyi ki bakamiyorsun buraya .Kizlar merhaba . Haftasonu tasincam inşallah . Aşırı yoğunum gece 3 lere kadar . Buraya bakamıyorum . Çok üzgünüm . En kısa sürede dönecem inşallah . Elhan canimmm ben izne mi ayrılsam ne bulursam onu yiyorum hiç dikkat edemedim 2 gündür komşum , annem sağolsunlar getiriyorlar seçenek olmayınca yiyorum .
Neden canım . Bir şey mi oldu?Kolaylıklar seninle olsun Büşracim...İyi ki bakamiyorsun buraya .
Hepinizden özür dilediğini , kimseyi olumsuz etkilemek istemedigini belirtti. Ayrıca umarım herkes diyetine devam eder, sağlıklı , mutlu, zayıflamalar dediğini iletmemi rica etti.Cordelia üyelik iptali diyooo
Hassasiyetler yine gündemde...Neden canım . Bir şey mi oldu?
ikisinin de morali bozuk ve kafaları karışık doğal olarak. Allahın izniyle toparlasınlar gelirler. @Diyettenvzgctm-olmuyo Cordelia bekliyoruz kızlarHepinizden özür dilediğini , kimseyi olumsuz etkilemek istemedigini belirtti. Ayrıca umarım herkes diyetine devam eder, sağlıklı , mutlu, zayıflamalar dediğini iletmemi rica etti.
Keşkeburada hep beraberken güzeliz bunu bir anlayabilsek
bugün herkes yatıp dinlensin. üzücü oldu. yarın yeni birgünTadım kaçtı pek motivasyon sağlamayacak gibi. Elhan abla kusura bakma ben telli peynirimide alıp çekiliyorum
yorucu bir süreç vucudunu düşkünleştirme olurmu hemen gel özlerim seni kankamAmacım o canm bakalım . Çok çok yemiyorum ama sabahtan akşama kadar ayakta olup iş yapinca acikiyorum diye yiyorum . İnşallah yakiyorumdur.
Anlık tat kaçimlarinda tası tarağı alıp gideceksek sen bilirsin...Tadım kaçtı pek motivasyon sağlamayacak gibi. Elhan abla kusura bakma ben telli peynirimide alıp çekiliyorum
yatıcam anlamında dedi sanırımAnlık tat kaçimlarinda tası tarağı alıp gideceksek sen bilirsin...