Teşekkür ederim bitanemBenim yarin ki menünün fragmani gibiafiyet olsun
Ooohh sefan olsun
Miden şenlenecek bakteriler mutlu olacak lifte lif
Selam
Menümü yazayım
kahvaltı 12:00
2 dilim peynir
1 dilim ekmek 5 zeytin 2 biber kızartması airfry de
Akşam 16:00
1 kase mercimek çorbası
3 dilim pizza
18:00
Türk kahvesi kapanış
Baya tok hissediyorum ne yedim diye düşünüyorumarada bir şeyler yedim mi diye yemedim ama pizzalar şişirdi sanırım
Teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim canım alıntiladigin için. Yarın misafirim var yoğunum biraz gidemedim geçmişe
Bence güzel menü ama kahvaltı ve akşam yemeği arası çok uzun değil. Öğle yemeği yerine ara öğün tercih edebilirsin diye düşünüyorum. Çok acıkmıyorsan tabi
Umarım daha iyisindir. Midemiz bir süredir hafif beslenmeye alışınca ağır yiyecekler rahatsız edebiliyor. Açma cuma ödülü olsa gerekonun dışında güzel. Adımlar şahane
Bulgurcu abla geldiiii
Cuma günü tercih etmen güzel Akrebim. Afiyet olsun çok güzel menü
Sana güveniyorum ablacım. Daha cuma günü menünden güvenimi boşa çıkarmadın. Çok güzel bir geri dönüş menüsü. Eksilmeye başlamışsındır bileadımlar yakıyor yine harikasın
leylacım yulaf krakeri kendin mi yaptın yoksa hazır mı?İyi aksamlar
27Ocak beslenme listemElhan Mthn83
10:30
10 fındık,6 siyah kuru üzüm ve sütlü filtre kahve
12:30
Nohutlu marul salatasi ve 1 adet yulaf kraker
(Bu öğünden sonra midem kazindi hemencecik hic mutlu olmadim)
15:00
Yarım muz,kakao serpistirdim, sütlü filtre kahve
17:30
(Bu saati zor ettim bi aciktim)
8 yk sebze türlüsü,2 yk yogurt,1 dilim t.b ekmek,1 adet dereotlu tuzlu krabiye
3,200 su ictim
Sabah eliptik
ogleden sonra 2 mile lesli
Birazdan da yürüyüşe... Hepsini toplam uazarim
wasa gibi birşey hımmm
Gluten hassasiyetin mi var? G.i düşük olsun diye mi?ben de elimin altında olsun diye yarın kraker ya da galeta yapacağım glutensiz unlarla
her ikisi de canım. malum hipo var. glisemik indeksi düşük beslenmem lazım. gluten hassasiyetim de var. buğday şişiriyor beni. ondan bu seçenekler iyi geliyor bana.Gluten hassasiyetin mi var? G.i düşük olsun diye mi?
O zaman yap hazirligini bu defa burdasin ara vermek yokher ikisi de canım. malum hipo var. glisemik indeksi düşük beslenmem lazım. gluten hassasiyetim de var. buğday şişiriyor beni. ondan bu seçenekler iyi geliyor bana.
Aslinda o kadar açız ki seni bile yerizBugün ne güzel menüler var valla utandım kendimden