- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Yok nohut dokunmuyor sade yemegini yerim yada cerez gibi firinlayip yerim hic bisey yapmaz.nohut yani baklagiller de çiğ sebzeler de gaz yapar canım. bence marulla nohut birleştiğinden olmuştur. bir de tabi mizaca göre ya da kan grubuna göre beslenme var. bana baklagiller olmuyor. arada yemem lazım. sık olunca işler karışıyoree zaten arada yiyorum ben de
balık ve salata ye canım. ekmek yeme mis gibi olur. protein tutar seni hem açlık hissetmezsin.
usluyum bugün merak etmeNeredeydin ne yedin ictin sen mavisin unutma
Bende kendime bu hafta hedefe ulaşabilmek adına 500 gram hedef koyuyorumBenimde yakın
Ayy kendime taç li bı kupa bulayım
Hürrem tacı istiyorum
Aferin yemeyin ben yerim sizin yerinize
kan grubun ne senin?Yok nohut dokunmuyor sade yemegini yerim yada cerez gibi firinlayip yerim hic bisey yapmaz.
Sucluyu buldum ben ne zamandir ariyordum zaten. Ulen marul
Anaaa dün gece alıç sirkesi ve çörek otu yagi ictim
A+kan grubun ne senin?
tamam o zaman. A gruplarına baklagiller iyi geliyor. ben 0 grubuyum. bana gaz yapıyor. zaten nohut haricindekiler çok önerilmiyor bana. ben de zaten arada yiyorum bunları.
baktım şimdi A grubu eti proteini zor baklagil ekmek ve türevini iyi sindirirmiş.. Gerçekten de dün bahsetmiştim protein ağırlıklı değil de karb ağırlıklı beslenme bana çok çok iyi geliyor.tamam o zaman. A gruplarına baklagiller iyi geliyor. ben 0 grubuyum. bana gaz yapıyor. zaten nohut haricindekiler çok önerilmiyor bana. ben de zaten arada yiyorum bunları.
Afiyet olsun canimElhan kaptansizim kimi etiketleyim
26 Ocak Menü
8.00 Kahve
11.00 Simit, menemen, marul , peynir, zeytin, bir çatal bal , labne
12.00 Kahve
16.00 - 18.00
Mandalina, yarım elma , dört sunta , bir çilekli bar
Çok tesekkurler yapmaya calisacagimBuyur canım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ben Çok mutluyum kankacim:) instagramimi vereyim eklesene oradan da görüşürüz @begum_kirac_ucanKimse mavi olmaktan mutlu değil
Ayy çok fena işte o zaman kokular gelirken aç olma hissi çok guzel :)Yürüyüşteyim ve kokoreç kokuyorböyle kokularla yürüyünce daha cok kcal yakilmasi gerek bence
Canım instagram adresini verir misin bir kere vermiştin ben alamamistim ekliim mi seni?Kirmizi istah acar mavi iyi mavi umut mavi gokyuzu mavi sonsuzluk... Kendine güvendir mavi
aynen öyle. hatta A grubuna kırmızı et hiç önerilmiyor. bana serbestbaktım şimdi A grubu eti proteini zor baklagil ekmek ve türevini iyi sindirirmiş.. Gerçekten de dün bahsetmiştim protein ağırlıklı değil de karb ağırlıklı beslenme bana çok çok iyi geliyor.
Çok tesekkurler yapmaya calisacagim
Çok teşekkür ederim
Ben Çok mutluyum kankacim:) instagramimi vereyim eklesene oradan da görüşürüz @begum_kirac_ucan
Ayy çok fena işte o zaman kokular gelirken aç olma hissi çok guzel :)
Canım instagram adresini verir misin bir kere vermiştin ben alamamistim ekliim mi seni?
Aman masallah diyimaynen öyle. hatta A grubuna kırmızı et hiç önerilmiyor. bana serbest
Teşekkürler canımKolay gelsin tez bitsin
Teşekkürler canımKolay gelsin
sagol kuzum saat 20 gibi yemistim. Eşim çok sever cayla birsey yemeyi bende kaçıyorum artık canım.. eevet canim emziriyorum daha ek gidayada gecmedikAfiyet olsunbisküvi kaçta yendi 21.30 en gec olabilir. Sonrası olmaz. Ama çayla bir şey yemeden duramıyorsan bu bağımlılık olayına girer. Bu düzeni değiştirmeye calis derim... Sen emziriyor musun kuzum?
ne diyon kız ne instagramıTutku yazdıysa insallah
sagol abla insa hep birlikteCanım Simayim seni umutlu görmek çok iyi hissettirdi
Üzerinde hiç psikolojik baskı hissetme ister az ver ister çok ama devam eden her zaman hedefe yaklaşır bitanem
Ekledim canımAfiyet olsun canim
Çok tesekkurler yapmaya calisacagim
Çok teşekkür ederim
Ben Çok mutluyum kankacim:) instagramimi vereyim eklesene oradan da görüşürüz @begum_kirac_ucan
Ayy çok fena işte o zaman kokular gelirken aç olma hissi çok guzel :)
Canım instagram adresini verir misin bir kere vermiştin ben alamamistim ekliim mi seni?
sagol kuzum saat 20 gibi yemistim. Eşim çok sever cayla birsey yemeyi bende kaçıyorum artık canım.. eevet canim emziriyorum daha ek gidayada gecmedik
ne diyon kız ne instagramı
sagol abla insa hep birlikte
Bugun şehir dısına çıktk o yuzden anca buraya gelebildim. Diyetimi bozacak birsey yemedim çok şükür