Afiyet olsun canımKahvaltiya avokado sos yaptim kizarmis ekmek uzerine nefis olacak
Avokado sarimsak labne limon
Tam bugday tabikiAfiyet olsun canımŞifa olsun. Hangi ekmeği kizarttin bakiyim
Vaovv bu ne hiz
Ben nohutu cok seviyom o yuzden haslanmis hazir dondurucudaVaovv bu ne hizafiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Çok teşekkür ederim canım alıntiladigin için. Yarın misafirim var yoğunum biraz gidemedim geçmişe
Bence güzel menü ama kahvaltı ve akşam yemeği arası çok uzun değil. Öğle yemeği yerine ara öğün tercih edebilirsin diye düşünüyorum. Çok acıkmıyorsan tabi
Umarım daha iyisindir. Midemiz bir süredir hafif beslenmeye alışınca ağır yiyecekler rahatsız edebiliyor. Açma cuma ödülü olsa gerekonun dışında güzel. Adımlar şahane
Bulgurcu abla geldiiii
Cuma günü tercih etmen güzel Akrebim. Afiyet olsun çok güzel menü
Sana güveniyorum ablacım. Daha cuma günü menünden güvenimi boşa çıkarmadın. Çok güzel bir geri dönüş menüsü. Eksilmeye başlamışsındır bileadımlar yakıyor yine harikasın
Amerikan salatası bol mayonezliGunaydin kizlar
Bugun ogleden sonra arkadasim davet etti kendime uygun birsey yapip gotureyim diyorum salata olarak ne tavsiye edersiniz
2 de uyudum 5 te esim gelince uyandim 9 da uyudum şimdi yine uyandım puffffCordelia sen ne zaman uyudun ne zaman uyandın da yürüyüşe çıktın süpersin
Sumak, alıç sirkesi ve zeytinyag ekledimAfiyet olsun canımNefis görünüyor. Üzerine pul biber, sumak hayal ettim
Hmmm Zeynep kirmizi takimda dimiAmerikan salatası bol mayonezli
Senin cumartesiler hep boyle sanirim2 de uyudum 5 te esim gelince uyandim 9 da uyudum şimdi yine uyandım puffff
LenaG canım yanlış anlama sakın ben diyetisyen değilim ama çok diyetisyenle çalıştım ve kilo verme sağlıklı beslenme vs konularında biraz takıntılı biriyim o yüzden çok araştırma yapmışımdır okumuşumdur onlara dayanarak söylüyorum. Mesela ben kendim de daha önceki diyetlerim de çok yavaş kilo veriyodm ama son iki seferdir akşam 5 ten sonra hiçbişey yemeyip sadece su bitki çayı tüketiyorum ve kilo vermeye çok yardımcı olduğunu gördüm. Yani Kilo vermek için akşam 6 dan sonra ağzı zincirlemek lazım
Eee boyle kiloyu verdin sonra? Diyetisyenler sureklilik saglar,senin beslenmeni yasam bicimin haline getirir... Boyle yapip kilo veriliyor sonra normal duzen aile hayati sosyallik derken geri aliniyoreski bir basketbolcu arkadaşım diyordu onun dedigiyle gerçekten çok güzel kilo vermiştim
. sabah sıkı kahvaltını yap öğlen bir dilim pasta yanına bi kahveni iç ama 4 den sonra asla bi lokma bile bir şey yemiyorsun sadece sıvı tüket demişti. en güzel kilo verme biçimi aslında
Hep böyle benim çok saçma bir uyku düzenim var. Eşim çarşamba günü de 5 te geldi. Onun dışında da düzensiz uykularım.Senin cumartesiler hep boyle sanirim
Evet ayrıca benin onu geçmem gerekSumak, alıç sirkesi ve zeytinyag ekledimzeytinyag mi ceviz mi arasinda kaldim zeytinyag kazandi çünkü zeytinyag mavi takimdaydi
Hmmm Zeynep kirmizi takimda dimi
Ondan o şarkı anladim simdiHep böyle benim çok saçma bir uyku düzenim var. Eşim çarşamba günü de 5 te geldi. Onun dışında da düzensiz uykularım.
İkiniz de diyetisyenle ilerliyonuz dimiEvet ayrıca benin onu geçmem gerek
Yuruyuste degildir yaa
Hareketli egzersiz yapamam sadece yuruyecegim diyor dizini kolluyor