- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur canım
Yandin sen diyimde bu hafta bi ekstrani göreyim nickimin altina yazacam mthn şunu yedi diyeKeser döner sap döner gün gelir hesap döner diye menüleri mercek altına alırsın şimcik
Bal tutan parmağımi bile yalamiyorum
Aaa cok sasirticiBu gecen paylasilmisti hatta kulaginin burasini deldiren var mi diye sormustum yazacaktim ffestinalente paylasmis
Senin kadar biz de mutluyuz Zeynebim.Bugun 76 yi gordum cok mutluyum yillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
Ben kurcalamam kulak mulak ama agiz bantlama yapabiliriz hem dudak kenar cizgileri olusmazOlsun bı hatırlatayım dedim duyanlara duymayanlara
Bak bı ise yaramiyormus
Gelip gelip birsey yapamayan sessizce kacan zeynep yok artik bu kilolar gidecekSenin kadar biz de mutluyuz Zeynebim.
Afiyet olsun canım Gayet güzelee bende paylaşayım:)
26 ocak Perşembe
sabah kızımdan kalan bir kaşık kadar patatesli omlet, karım krep
öğlen 1 tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek, kornison turşu
akşam 3 4 kaşık pilav, et kavurmasi
ara öğünde 2 kupa filtre kahve, 2 fincan turk kahvesi , 5 6 adet fındık, 1 soda , 1 litre su
bu arada 11de yaptım kahvaltı akşam yemeğini 4te yedim kapanışı yaptım şuan sadece sıvı şeyler tüketiyorum
Elhan
Ben istiyorumda cesaret edemiyorumBen kurcalamam kulak mulak ama agiz bantlama yapabiliriz hem dudak kenar cizgileri olusmaz
Harika o zaman başlıyorumİsterim
Ablam seçilecek listesi paylaşır mısın tekrardanAfiyet olsun canım Gayet güzel
Canimmm cok mutlu oldumm boyle seyler o kadar motive edici ki benim icinde iyi ki buradayizBugun 76 yi gordum cok mutluyum yillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
Iyiki iyiki iyikiCanimmm cok mutlu oldumm boyle seyler o kadar motive edici ki benim icinde iyi ki buradayiz
Oh oh maşallahBugun 76 yi gordum cok mutluyum yillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
Ayy motive olmuş da motive ediyorBak pişman oluyormuşsun kafa kabul etmiyor demek “ben kilo vereceğim” moduna giriyor işte ya “amaann ne olacak” deseydi ?
Yedin tamam oldu bitti. En azından yediklerinin yarısını eksilterek yeniden başlayalım. Güzel sonuçlar göreceğine inanıyorum.
Hep mavi takım kaptanı yüzündenTakımlar kurulmadı dimi daha
İşte geldim burdayımMthn83 hadii gecmisten.gel artik cevap ver
HeyecanliBu takım seçimlerini anlık takip etmek güzel oluyor bekliyorum
s i d e l y a102. ETAP MASTERFİT YARIŞMASI
s i d e l y a Kırmızı Takım Kaptanı
Ellssa
Mthn83
Jasminium84
ffestinalente
zeyneppk
arwengsd
Busra196