- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Bende hala regl devam ediyor tartılmaya korkuyorum abla aynadan fark var ama zayıf duruyorum artık ödemler gitmişRegl siskinliginden artı gelmiştir kuzum. Haftaya normale dönersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hala regl devam ediyor tartılmaya korkuyorum abla aynadan fark var ama zayıf duruyorum artık ödemler gitmişRegl siskinliginden artı gelmiştir kuzum. Haftaya normale dönersin
Bu hafta ara verecektim niye eksi gelmedi .Tebrik ederimmm yerini garantiledin Elhan kaotanim
Aynada iyiyse gerisini önemseme kuzum. Haftaya daha güzel devam edersin inşallah.Bende hala regl devam ediyor tartılmaya korkuyorum abla aynadan fark var ama zayıf duruyorum artık ödemler gitmiş
Valla umarım bende sabit gelirim bazen sabit gelebiliyoruz degil mi güzellik ama pes etmek yok bunu sen bana ögretmiştin
Canim ya sonra begenmezseniz beni topa tutmayinCanım atarmısın bende alim uygun mu benim içinde yaş 25
İnşanlah bir saate bildiririm ablamAynada iyiyse gerisini önemseme kuzum. Haftaya daha güzel devam edersin inşallah.
Aaaa çok yanlış anlamışımYanlış anladın akşam eksi olursun demişsin.. o gelecekte şuan artı ve sen kazandın
Sabit gelenleri hep tebrik ederim ama kendime diyecek laf bulamıyorum tatlım.tebrik ederim
Çok iyisin canım tebrikler süpersin
Artı olmayışın tebrikler kaptanım
tebrik ederim kaptanım
70 lerden yeni kurtuldun sayılır.. böyle düşüşlerde geri çıkmalar yaşanabiliyor o yüzden sabit gelmen bile harika bana bak 59-60-59 küsür-60 küsür böyle bir döngüye girdim neyse ki bugün 58 leri gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurum sen de rahat bir hafta geçireceksin ya sabit kalmaya bak ya da +200-300 olabilir bundan korkmaBu hafta ara verecektim niye eksi gelmedi .
Çok cok ozendigim bir hafta gecirmiştim. Başka ne yapabilirim bilmiyorum tatlışım.
Evet bitanem vücudun vardır bı bildiği deyip yolumuza tertemiz devam ediyoruz sabit candır Ama sen eksi ile şaşırtabilirsin biziValla umarım bende sabit gelirim bazen sabit gelebiliyoruz degil mi güzellik ama pes etmek yok bunu sen bana ögretmiştin
Hafta içi hep dediğin gibi oldu. 69 - 68 - 69 oldu bu sabah eski haline döndü ama hedef çok uzaklarda kaldı.70 lerden yeni kurtuldun sayılır.. böyle düşüşlerde geri çıkmalar yaşanabiliyor o yüzden sabit gelmen bile harika bana bak 59-60-59 küsür-60 küsür böyle bir döngüye girdim neyse ki bugün 58 leri gördüm inşallah sıkı sıkı tutunurum sen de rahat bir hafta geçireceksin ya sabit kalmaya bak ya da +200-300 olabilir bundan korkma
Maşallah harikasın canım
Çok geçmiş olsun canımKalpte bir sıkıntı çıkmadı hocam üç ana damar da açık dedi doktor. Ama endokrin uzmanı görsün bu çarpıntı dengesizlik büyük bir ihtimal tiroit kaynaklı dedi. Zaten endokrin ameliyat demişti. Yaza kadar idare edip yazın ameliyat artık.
Kullanın bakalım inşallah faydası olur. Banada kabızlık için probiyotik verdi. Baya sorun yaşıyorum. Sırf ekmek yediğim zamanlarda bile bu kadar değildim güya sağlıklı besleniyorumMthn83 Brolamain içeriyor.
Zeynep geçen gün nohut yemeği, bulgur pilavı yedi ertesi gün ödem yaşamadı. Bu takviyeden ben ve aypare sipariş verdik.
TebriklerEki Görüntüle 3376253
Geçen Cuma 68,1
Geçen Pazartesi 69,9
Bugün 68,2
Fark -0,1
Elhan @ffestinalte
Sevindiğim şey ilk hedefim 69,5 da ikinci hedefim 68,5 da ulaştım.
Tebrikler Akrebim.Eki Görüntüle 3376253
Geçen Cuma 68,1
Geçen Pazartesi 69,9
Bugün 68,2
Fark -0,1
Elhan @ffestinalte
Sevindiğim şey ilk hedefim 69,5 da ikinci hedefim 68,5 da ulaştım.
Senden çok mutluyumGünaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve bol eksili bir gün diliyorum