- 21 Ekim 2019
- 5.219
- 26.049
Kilo.az olunca vermesi de zor oluyor gitmiyorTarti yüzüme gülsün artik amin yine ayni ya da fazla cikarsam bireysel takilicam takima girmeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo.az olunca vermesi de zor oluyor gitmiyorTarti yüzüme gülsün artik amin yine ayni ya da fazla cikarsam bireysel takilicam takima girmeyim
İnsalahh herkesin yüzü güler yarinBende yarin oruc tutacagim sahur yapmadan iftarda yedigimle tutacagim yarin tarti oldugu icin yoksa sahur yapardim bakalim yarin tarti yuzumuze nekadar gulecek
Ben ciddiye aliyorum aslinda oyle de olmali... Kilom fazla cikinca yarislari etkiliyorum ama ayni sekilde sohbet muhabbet burada olurum tabi kiİnşallah canım. Bireysel takılma sensiz olmaz.
Ayy canim dayanabilecek misinBende yarin oruc tutacagim sahur yapmadan iftarda yedigimle tutacagim yarin tarti oldugu icin yoksa sahur yapardim bakalim yarin tarti yuzumuze nekadar gulecek
laz böreği ben yedim. harika oluyor evde yapabilirsin canım.Onu benimde canım çekiyor, birde laz böreği, hiç yemedim ama çok canım istiyor
Herkes yarışları bu kadar düşünse. Takılma o kadar. Ama neden veremiyorsunu masaya yatırırım.Ben ciddiye aliyorum aslinda oyle de olmali... Kilom fazla cikinca yarislari etkiliyorum ama ayni sekilde sohbet muhabbet burada olurum tabi ki
Neyse insallah eksi cikarim
Sana herşey güzel başlıyon dimi artiklaz böreği ben yedim. harika oluyor evde yapabilirsin canım.
Kuzum Sahur yap hafif bir şeyler ye geç tartılırsın bekleriz sorun değilBende yarin oruc tutacagim sahur yapmadan iftarda yedigimle tutacagim yarin tarti oldugu icin yoksa sahur yapardim bakalim yarin tarti yuzumuze nekadar gulecek
sahurda tartılırsın. tartıdan sonra sahur yaparsın canım. zorlama kendini.Bende yarin oruc tutacagim sahur yapmadan iftarda yedigimle tutacagim yarin tarti oldugu icin yoksa sahur yapardim bakalim yarin tarti yuzumuze nekadar gulecek
Bu hafta pazartesiden beri diyetisyenimin stilinde ilerledim o yuzden çözülürüm saniyorum... İki öğün tek ara bana uymadi kitledi bence vucut bir de gercekten bi karın kası yerlestirmisimHerkes yarışları bu kadar düşünse. Takılma o kadar. Ama neden veremiyorsunu masaya yatırırım.
ama gerçekten çok güzel. yıllar önce karadeniz gezisinde yemiştim.Sana herşey güzel başlıyon dimi artik
Annem milfoyden kat kat baklava gibi bi sey yapiyor içi puding ustu pudra sekerli sanirim o tarzama gerçekten çok güzel. yıllar önce karadeniz gezisinde yemiştim.
evet yarın başlıyorum.
Yaparım da nasıl yiyeceğim?laz böreği ben yedim. harika oluyor evde yapabilirsin canım.
Pudra şekerini çıkart şerbet ekle yaklaşır biraz. Orijinalinde karabiber de oluyormuş bazı bölgelerde ben öyle yemiştimAnnem milfoyden kat kat baklava gibi bi sey yapiyor içi puding ustu pudra sekerli sanirim o tarz
Sanki yalancı laz böreği gibi hayal ettimAnnem milfoyden kat kat baklava gibi bi sey yapiyor içi puding ustu pudra sekerli sanirim o tarz
Sade Türk kahvem var fiiikssfixİyi aksamlar kızlar
Ay pardon iyi geceler
KAHVALTI
zeytin, kuru yemiş, kek, çikolata.
ÖĞLE
yok
AKŞAM
Bir kase (nohut+pilav) biraz turşu, salata.
*Meyve
*Kuruyemiş bar
*Protein tozu
*Çikolata ( Cordelia %80 küsür kakaolu BİTTER)
Elhan Cordelia ffestinalente