- 4 Eylül 2011
- 19.219
- 68.066
Canım tartı öncesi yoğun spor kaslarını şişiriyor. Bence bugün rutinin üstüne çıkmaHedef 20.000 ama kısmet bakalım. İyi yürüyüşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tartı öncesi yoğun spor kaslarını şişiriyor. Bence bugün rutinin üstüne çıkmaHedef 20.000 ama kısmet bakalım. İyi yürüyüşler
Bende içiyorum canım çay her zaman dinlendirir benivalla şimdi içiyorum çok iyi geldi
Afiyetler olsun canım orucunuda Allah kabul etsinOh bugun cok sukur iradeliyim gunu temiz kapattim yarin oruclu olacagim gece tb ekmeginden tost yapip yerim
Afiyet olsun canımElhan ffestinalente
İyi akşamlar
24.01.2024 menüm
Sabah yok
Öğle
3 dilim tb ekmek
60 gr süzme peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 portakal
Çay
Ara
2 yk yoğurt
50 gr beyaz leblebi
40 gr kaju (bunda bir hata olmalı)
1 armut
Sütlü filtre kahve
Akşam
6 yk Kıymalı yeşil mercimek yemeği
2 yk yoğurt
(Akşam yine eksik oldu ama yiyemedim yani)
4 lt olmak üzere
Ellerine sağlık canım Sağlıklı beslenmek seninle çok keyifli. Kendim yapmışım gibi özel hissettim. Cam kaselerde mi sakliyoruz ?İyi aksamlar
Bugün annem yine elmali rulo yapmis pasta kekinden ama beni dusunup birde bamya pisirmis sagolsun onunla kapattim aksami
Yuruyuse cikmadan once tencereye sogan, kabak ,patlican, kapya biber,konser domates,maydanoz,dereotu ve baharatlar ilave edip pisirdim ben gelene kadar dinlenmis. Simdi porsiyonlayip buzluga kaldiriyorum benim icin kurtarici akşam öğünü
Bu ikisini yarın ve cuma aksami icin dolaba kaldiriyorum gerisi buzdolabi posetine...
Sizde kendinize boyle alternatifler yapabilirsiniz inanin ki ben hep boyle yurudum bu yolu. Evin degismesini beklemedim
Ailem hadi bize bi helva yap ya da profiterol yapta yiyelim dediklerinde hemen yaptim onlar yerlen keyif aldim tabi benim de yedigim.eslik ettigim zamanlar oldu mesela haftasonu kahvaltisinda yarim çiğ börek yemistim kardesim sen hayirdir dedi annem haftasonu yiyecek tabi o kadarda olsun dedia ogrenmisler... Kendinize özenin onemseyin ve etrafinizdakiler size ozensin onemsesin haydi şimdi siz dolaba canim aksam yemeklerim bana şifa olun
Eki Görüntüle 3375560
Hepsi çok güzel afiyet olsun canım.24.1.24 Mthn yapım gururla sunar
Sabah 1 bardak kefir 3 YK Yulaf 1 elma tarçın 3 ceviz smooti tarzı bişi verdi diyetisyen. Geceden yaptığım için bulamaç gibi oldu
Ara filtre kahve
Öğlen tam buğday ekmekli tost 1 bardak ayran dereotu eksimen
Ara 3 ceviz
Akşam balık çorba salata.
Ara 2 YK yoğurt
1.5 lt (daha fazla olabilir) sıcak su. Hem sunictim hem içim ısındı
Adım 6 bine yakın ufak bı lesli patlatayim
Elhan
Cordelia (adım için gaz verecektin unuttun mu beni )
ffestinalente
Canim kaptanim bunlari yarin ve cuma aksami yemek uzere dolaba kaldirdim kapaklari vakumluEllerine sağlık canım Sağlıklı beslenmek seninle çok keyifli. Kendim yapmışım gibi özel hissettim. Cam kaselerde mi sakliyoruz ?
Afiyet olsun Leylacim.24 Ocak Carsamba beslenme listem Elhan kaptanim
10:00
3te 1 muz 1 tk kakao
Sütlü filtre kahve
13:00
45 gr t.b. ekmek arasi 30 gr kaşar,1 tk ajvar,2 dilim hindi fume ve salataliktan soguk tost
Eşlikcisi kapya biber,domates ve maydanoz
15:00
10 adet fındık
17:40
10 tane uzun bamya
2 yk yesil mercimek
2 yk yogurt
3200 l su ictim
Spor
Sabah 30 dk eliptik
Aksam 1.5 saat yuruyus sonrasi evde 10 dk tabata ve direnc egzerizleri
24 Ocak spor puanim Puanim
1750 Cordelia cigim
Eki Görüntüle 3375566
Amin tesekkur ederim canimAfiyetler olsun canım orucunuda Allah kabul etsin
Supersin iradene kurbanİyi aksamlar
Bugün annem yine elmali rulo yapmis pasta kekinden ama beni dusunup birde bamya pisirmis sagolsun onunla kapattim aksami
Yuruyuse cikmadan once tencereye sogan, kabak ,patlican, kapya biber,konser domates,maydanoz,dereotu ve baharatlar ilave edip pisirdim ben gelene kadar dinlenmis. Simdi porsiyonlayip buzluga kaldiriyorum benim icin kurtarici akşam öğünü
Bu ikisini yarın ve cuma aksami icin dolaba kaldiriyorum gerisi buzdolabi posetine...
Sizde kendinize boyle alternatifler yapabilirsiniz inanin ki ben hep boyle yurudum bu yolu. Evin degismesini beklemedim
Ailem hadi bize bi helva yap ya da profiterol yapta yiyelim dediklerinde hemen yaptim onlar yerlen keyif aldim tabi benim de yedigim.eslik ettigim zamanlar oldu mesela haftasonu kahvaltisinda yarim çiğ börek yemistim kardesim sen hayirdir dedi annem haftasonu yiyecek tabi o kadarda olsun dedia ogrenmisler... Kendinize özenin onemseyin ve etrafinizdakiler size ozensin onemsesin haydi şimdi siz dolaba canim aksam yemeklerim bana şifa olun
Eki Görüntüle 3375560
Sporunda menunde cok guzel canim afiyet şifa olsun24 Ocak Carsamba beslenme listem Elhan kaptanim
10:00
3te 1 muz 1 tk kakao
Sütlü filtre kahve
13:00
45 gr t.b. ekmek arasi 30 gr kaşar,1 tk ajvar,2 dilim hindi fume ve salataliktan soguk tost
Eşlikcisi kapya biber,domates ve maydanoz
15:00
10 adet fındık
17:40
10 tane uzun bamya
2 yk yesil mercimek
2 yk yogurt
3200 l su ictim
Spor
Sabah 30 dk eliptik
Aksam 1.5 saat yuruyus sonrasi evde 10 dk tabata ve direnc egzerizleri
24 Ocak spor puanim Puanim
1750 Cordelia cigim
Eki Görüntüle 3375566
Şimdi oldu bitanemCanim kaptanim bunlari yarin ve cuma aksami yemek uzere dolaba kaldirdim kapaklari vakumlu
Tencerede kalani posetlere porsiyonlayip buzluga kaldirdim
Valla bende halka tatlıya yüz çevirdimHepsi çok güzel afiyet olsun canım.
Çok güzel ellerine sağlık canımİyi aksamlar
Eki Görüntüle 3375560
Halka tatlısı eve nasıl geldiValla bende halka tatlıya yüz çevirdim
Eşimin önüne koydum. Sen beni beslersen bende seni beslerim al şunları önümden dedi