- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Afiyet olsun canım bende çay demleyecem şimdicanım çay istedi. çay demliyorum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım bende çay demleyecem şimdicanım çay istedi. çay demliyorum şimdi
Afiyet olsun canım Simit24.01.2024 menüm
08.30
tbe üstüne beyaz peynir. Yesil çay
14.00
1 tane simit, beyaz peynir, çay
15.30
Türk kahvesi 1 kare bitter çikolata
19.00
1 kase Tarhana çorbası, 1 kase köz patlıcan yemeği
2 litre su Elhan ffestinalente
Bromelian içeren ödem atıcı ananas çayı tarifiÖdem çayı yapacaktim şimdi yapsam olur mu Elhan yarın tartı günü
Afiyet olsun canım Öğle salatan çok lezzetli dün yapmıştım , içi pembe olan turp da koymuştum. Bir kaşık baharatlı sosun nasıl bir şey?İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 8 50
1.5 adet protein bar
1 kupa yulaf sütlü kahve
Saat 12 00
1 kase havuç pancar lahana salatası içine 1 avuç çeçil peynirve 1 kaşık baharatlı sos
1 dilim ekmek
Saat 16 00
2.5 kare bitter çiko
Saat 18 00
3 adet ızgara köfte 1 dilim ızgara sucuk
1 bardak ayran
1.5 lt su patimsilizm Elhan
Sporu ve adımı akşama bildiricem
Abla yoğurt biraz mayonez kekik bir çmdim pul biber ve sarımsakAfiyet olsun canım Öğle salatan çok lezzetli dün yapmıştım , içi pembe olan turp da koymuştum. Bir kaşık baharatlı sosun nasıl bir şey?
Sağol canım sana daAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim bitanem. Yoğurtlu güzel olur.Abla yoğurt biraz mayonez kekik bir çmdim pul biber ve sarımsak
Salata işte çok iyi oluyor bana hem pratik hem sağlıklı
Teşekkür ederummmm dışarıdaydım bugün şekerim düşünce yemek zorunda kaldımAfiyet olsun canım Simit
Tercihin çok yerinde olmuş canım.Teşekkür ederummmm dışarıdaydım bugün şekerim düşünce yemek zorunda kaldım
Ben deeee
valla şimdi içiyorum çok iyi geldiAfiyet olsun canım bende çay demleyecem şimdi
Teşekkür ederim. Cuma ne kadsr hızlı geliyor yalnız yaTercihin çok yerinde olmuş canım.
Afiyet olsun.
Bir günümüz kaldıTeşekkür ederim. Cuma ne kadsr hızlı geliyor yalnız ya
Bugün yapmadım bugün unutmazsam yarın yapayım. Teşekkürler kraliçemBromelian içeren ödem atıcı ananas çayı tarifi
Eki Görüntüle 3375506
Tatlım her ne ödem çayı yapacaksan isabet olur. Bugun yarın yapsak hiç fena olmaz.
Yok canım dolunaydan olduTeşekkür ederummmm dışarıdaydım bugün şekerim düşünce yemek zorunda kaldım
Öyle mi diyorsun. Hiç anlamıyorum astrolojidenYok canım dolunaydan oldu
4 Te 3 yazmaya erindin, destan yazmaya erinmedin20.000 adim atıyorum canim. Bir simiti bitirmedim 4'te 3'ünü yedim ama üşendim 4'te 3 yazmaya Bir de geç dedim
Yasa
Hep nazar kaptanımCanlarım bende bazı günahlar işledim ama ne demiştik? Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yemek hazırlayamıyorum dolayısıyla çok düzensiz gittim. Tartılmıyorum verdiğimi de aldıysam çok üzülürüm ama yarın tekrar yapmaya başlayacağım düşe kalka ilerleyeceğim inşallah
Çarşamba çarşafa dolanırSen de dolunay diyorsun başka fikri olan var mı???