- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
oofff offf ütüüüü kolay gelsin gülüm ben de gece yapıcam inşallahBen takımlarda yokum ama ütü yapıyom bende
hiç sevmiyiim kendilerini ütüyü de masasını da ütüleneceklerini zırnık kalbim doğrulmuyor onlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oofff offf ütüüüü kolay gelsin gülüm ben de gece yapıcam inşallahBen takımlarda yokum ama ütü yapıyom bende
Baska birseyde olabilir ilk aklima geleni dedimCesaret edebilirler mi değiştirmeye. Tamam o zaman. askrhpozitif F Frozen01 yarın en çok eksiyle gelen karşı taraftan istediği oyuncuyu alır. Kendinden bir oyuncu verir.
Ben özelde yazdım ordan bir bak. Başka seçeneklerde varBaska birseyde olabilir ilk aklima geleni dedim
vallaha ilk aklına gelen çok fenaaa ortalığı karıştırıp kızıştırırBaska birseyde olabilir ilk aklima geleni dedim
Tamam canım bi bakayimBen özelde yazdım ordan bir bak. Başka seçeneklerde var
aa aşk olsun özelden niye, yaz gülüm şuraya yabancı mı var aramız da sadece üçümüz varızBen özelde yazdım ordan bir bak. Başka seçeneklerde var
Ya avantaj ödülü ne olsun diye karar verelim diye yazdım. Sürpriz olsun yarın dedim ama kaptan burdan yazdı.aa aşk olsun özelden niye, yaz gülüm şuraya yabancı mı var aramız da sadece üçümüz varız
eğlenceli olur aslın da , düşünsene en az kiloyu , misal, ben verince takımlar arası şutlanıp dururum bir o yana bir bu yana dolanmaktan zayıflarımekim2009 güzel olur böyle. Diyelim ki beni verdi. Ben daha çok hırs yaparım.
Kaptanin kafasi karisikYa avantaj ödülü ne olsun diye karar verelim diye yazdım. Sürpriz olsun yarın dedim ama kaptan burdan yazdı.
aay evet ya yarın herkes gelince açıklansa heyecan süpriz ortaya karışık güzel olurYa avantaj ödülü ne olsun diye karar verelim diye yazdım. Sürpriz olsun yarın dedim ama kaptan burdan yazdı.
3 kisi yok alttaaa aşk olsun özelden niye, yaz gülüm şuraya yabancı mı var aramız da sadece üçümüz varız
Uye degistirelim dedim.ya onu diyoraay evet ya yarın herkes gelince açıklansa heyecan süpriz ortaya karışık güzel olur
ne yazmış kız kaptan nerde du bakıverem :)
Kolay gelsinben kalktım yemek hazırlığına girişeyim arada da sanal ip atlama yapayım 10-20 ne kadarına gücüm yeterse :)))
aaaaa3 kisi yok altta
4 kullanici 14 ziyaretci var
MasterFit Yarışması 1. Etap | 17.Eyl | 24.Eyl | ||
Kırmızı Takım | ||||
1 | F Frozen01 | Kaptan | 66,2 | |
2 | North River | 70,5 | ||
3 | Fitt_anne | 72,4 | ||
4 | @Brzhuzur | 67,8 | ||
5 | Umutumut82 | 90,2 | ||
6 | sandriyon | 66,1 | ||
7 | bluegreeneyes | 72,4 | ||
8 | sardunya1038 | 66,3 | ||
9 | zeyneppk | 84 | ||
10 | Kmsl Hnd | |||
Mavi Takım | ||||
1 | askrhpozitif | Kaptan | 86,35 | |
2 | Cordelia | 60,95 | ||
3 | Nehir6161 | 74,8 | ||
4 | Tutku44 | 76,8 | ||
5 | fantastikaaa | 101,8 | ||
6 | Tesnim1903 | 63,6 | ||
7 | Poni Bon | 80,4 | ||
8 | Elhan | 68,2 | ||
9 | @Ytmz | 65,4 | ||
10 | ekim2009 | 81 |
Canım ahh ahhh biz kendimizi dünür olarak kabul ettik de çocukların haberi yok bundan
dünürün bile seni seviyor buradaymış geçen yazmışsın ya, o da kk de diye , sen ne güzel kalpli bir insansın rabbim gönlüne göre dünür bile vermiş darısı bana olur inşallahhh
İnşallah canım irade azim ve kararlılıkla üstesinden gelirsin .Aynen ablacım fazlaliklar var geri kalanını da sizlerle vereceğime inanıyorum
Cok güldüm.eğlenceli olur aslın da , düşünsene en az kiloyu , misal, ben verince takımlar arası şutlanıp dururum bir o yana bir bu yana dolanmaktan zayıflarım