- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Yok secmelerden sonra katildim canımYok canim kirmizi maviyi sormustu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok secmelerden sonra katildim canımYok canim kirmizi maviyi sormustu.
Takılıyorum canim ya iki tane kucuk kardeşim var abla diyorlar aliskinim burda tuhaf geldiİstemezseniz demem yeterki garip hissetme canım
Tamam cağnımmTakılıyorum canim ya iki tane kucuk kardeşim var abla diyorlar aliskinim burda tuhaf geldi
Nasil demek istersen istedigin gibi hitap edebilirsin
Bu mesaja yeni gelebildim :))takimdan günlüğe gectik ama zayiflamak istiyorsak kurallar olmali o yüzden aynen devam ediyoruzHu huu slm kızlar düşündüm taşındım geçen katılamam demiştim ama öyle olmuyor burası çok daha sıkı ve çok aktif ben size katilabilirmiyim çünkü mezunluktan sonra kilo aldım tabikisi hemen geri vermek istiyorum bu takım çok motive edici
Afiyet olsun canımKizlarcımmmmm bugünki menüm
Sabah 1/4 simit 1 parca peynir 1/2 domates 1/2 salatalik 4 zeytin çay
Ara 1 elma 3 ceviz
Ara kış çayı
Öğle etli türlü yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 incir 1 bardak ayran
Aksam kafeinsiz türk kahvesi 5 ceviz 2grisini
3litre su
Zipzip- @Elisa83
Cordelia E Elif_Eylul
Nasilsin canim konusamadik bugun ❤
Iyiyim canim sen nasilsinNasilsin canim konusamadik bugun ❤
Iyiyim bende cok yorgunum kendime gelemedim yorucu bir gündü dün sabaha karsi geldik eveIyiyim canim sen nasilsin
Ablanida verdiniz nasildi düğun cok guzel olmuşsun
Benim bugun gelen gidenim bitmedi gelemedim sabahtan beri esimin arkadaslari incir almaya geldiler surekli kahve yaptim kaldir kondur amca kizi geldi esi cocuklari derken bugun kahvevi oldum
HAlayda 1 ileri 2 geri yapsaydın görmezdi kimse elbisedenIyiyim bende cok yorgunum kendime gelemedim yorucu bir gündü dün sabaha karsi geldik eve
Tesekkur ederim Düğünde guzel gecti bol bol oynadim halay disinda
Sende yorulmussun bugun gelen giden eksik olmamis
Aynı izdirabi yaşıyorum tatlımKız bu şimdi bu saattemi söylenir deseydin açlık orucu yapardim
Anam kaç kez söyledim.Kız bu şimdi bu saattemi söylenir deseydin açlık orucu yapardim
Siz konusun ben gormezden gelirim mesajlariTabi bekar kizin yanında herşey konuşulmaz
Erkek tarafi profesyonel halayci diyeyim sana araya kaynamam zorduHAlayda 1 ileri 2 geri yapsaydın görmezdi kimse elbiseden
Avantaj ödülü olcak dedim ben. askrhpozitif kaptanım. Hatta sizin tartılar resmli olcak dedim. Hem ben Acun'um. Her an herşeyi yapabilirim.Anam kaç kez söyledim.
Hosbuldum canımBu mesaja yeni gelebildim :))takimdan günlüğe gectik ama zayiflamak istiyorsak kurallar olmali o yüzden aynen devam ediyoruz
Hosgeldin yeniden
Afiyet olsun canım
Ama menulerin güzel degil aksamlari es geciyosun bidaha yaziyorum emziriyosun
MerhabaHerkese merhaba