- 18 Mart 2018
- 30.245
- 119.781
- 34
11:30
2 elma
1 avuç civarı badem
17:30
7 hurma
Biraz fındık, 1 avuç civarı badem
1 lt su
Elhan patimsilizm
2 elma
1 avuç civarı badem
7 hurma
1 lt su
Elhan patimsilizm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum her seferinde başka bi spor çeşidi daha yapsam mı diye düşünüyorumBen hic bu kadar cesitlendiremiyorum egzersizlerimi cok iyi menü ve spor
Ben bunun saat olduğunu nasil anlayayım
Bu menü ile nasıl doyuyorsun çok iyi ya11:30
2 elma
1 avuç civarı badem
7 hurma
1 lt su
Elhan patimsilizm
Evet canım
Bu menü ile ancak benim muhabbet kuşum doyarBu menü ile nasıl doyuyorsun çok iyi ya
Bide benim kızBu menü ile ancak benim muhabbet kuşum doyar
Yavaş yavaş bu raddeye geldik, çok doydum, açlık hissetmiyorum, canım yemek yemek istiyorBu menü ile nasıl doyuyorsun çok iyi ya
9. Seviye 1 ömür uyulması gereken kısım
Cumartesi serbest kahvaltı
Pazar serbest akşam yemeği
Pazartesi 36 saatlik açlık
Perşembe normal oruç
Diğer günler yine yasaklılara dikkat edilmesi gerekiyor
Karaciğer temizliği sonrası 3 gün yine tuz ve hayvansal yasak, sonraki süreçte beni takip edin, bende bekliyorum nasıl olacak diye
9.seviye bu mu her hafta 36 saat aç miyiz? Sonra 1 gün oruç?9. Seviye 1 ömür uyulması gereken kısım
Cumartesi serbest kahvaltı
Pazar serbest akşam yemeği
Pazartesi 36 saatlik açlık
Perşembe normal oruç
Diğer günler yine yasaklılara dikkat edilmesi gerekiyor
Karaciğer temizliği sonrası 3 gün yine tuz ve hayvansal yasak, sonraki süreçte beni takip edin, bende bekliyorum nasıl olacak diye
Eline sağlık canım mide küçülünce canın yemek istemiyor darısı bizeeYavaş yavaş bu raddeye geldik, çok doydum, açlık hissetmiyorum, canım yemek yemek istiyor
Evdekilere Tantuni yaptım, yiyemiyorum
Mis gibi lavaş ve soğan salatasıyla yiyenlere afiyet olsun
Evet, arada aksamalar olur herhalde, inşaAllah dengelemeyi başarabiliriz9.seviye bu mu her hafta 36 saat aç miyiz? Sonra 1 gün oruç?
9.seviye bu mu her hafta 36 saat aç miyiz? Sonra 1 gün oruç?
Şifa olsun11:30
2 elma
1 avuç civarı badem
7 hurma
1 lt su
Elhan patimsilizm
Bayrama kadar program uzadı, epey terbiye oluruz o vakte kadar.Cordelia 9. seviyeye gelen insan istese de yiyemez bence kendisini öyle eğitiyor çünkü o zamana kadar. 7. Seviye bile 119 gün sürüyor. 9 daha uzun. 4-5 ay böyle beslensen zaten tamam olursun. Zorlamaz.