- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Düşünüyorum ama hacamattan korkuyorum canımhacamat ve sülük düşünür müsün? kortizon çok sıkıntılı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünüyorum ama hacamattan korkuyorum canımhacamat ve sülük düşünür müsün? kortizon çok sıkıntılı.
Afiyet olsun Zeynepcim.
Geçen hafta yedigim havuç turp, kırmızı pancar salatası bana zor günler yaşattı kuzum. Yarın bir kontrol et. Sende nasıl olacak acaba
Düşünüyorum ama hacamattan korkuyorum canım
Tesekkur ederimAfiyet olsun Zeynepcim.
Geçen hafta yedigim havuç turp, kırmızı pancar salatası bana zor günler yaşattı kuzum. Yarın bir kontrol et. Sende nasıl olacak acaba
Aynen canımTemiz ve iyi yapan birisini bulmak çok zor ama çok şifalı hele o sülükler
nasıl bir zorluk olduAfiyet olsun Zeynepcim.
Çok geçmiş olsunMisafirim gitti.
Menumden sasmadim
Küçük oğlum hasta
Şu çay kahve faslına geçtim.
Spor yapmam gerekiyor ama fiziksel olarak uygun değilim.
İnşallah canımSekersiz 8.gunum insallah 21 gunu bulurum aliskanlik haline gelir
Bebeğin mamasi da olmasa ex kaptanım ne yiyecekti
Dünkü menümEllssa Mthn83 @Jasminium84 zeyneppk @arwengsd @Busra196 @Elagozlu @MrsMuffin @Ysmnondr LenaG sara_28 serap911 @TemelinSafinazi @WunderLost @Deltavealfa @Diykon2142
Bebeklerim, rakip dişli bilmem farkında mısınız? haftasonunun serin sularına kendimizi bırakmak yok. Ben pazartesi için elimden geleni yapacağım canlarım o iş bende ama sizlerde cumayı garantileyecek şekilde planlarınızı kurun lütfen. 101. Hafta bizim haftamız olsun ufak bir oylama yapacağım.
@Leyl35 kaptanımın haftalık hedef fikri benim çok hoşuma gitti. Çünkü ben zaten hep haftalık hedef veriyordum kendime. Bunu genele yaymak aklıma gelmemişti Leylacığım dan gördüm sizde ister misiniz? Yaparsam sizin için faydalı olur mu? Disipline eder mi
Pazar Sabah 07.00 ye kadar gelen çoğunluk kararına göre uygulayacağım ya da uygulamayacağım. Cevap gelmezse kendi isteidğimi yapacağım hsjsjs
Kendime uygun başka bişi buldum
Afiyet olsun Saracim. Bu yeni liste miMenümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Peynirli tam buğday ekmeği ile sandviç
Şekersiz çay
Ara
Bir orta boy elma
İki ceviz
Akşam
Bir kepçe domates çorbası
Fırında İstavrit
Salata
Bir dilim çiya tohumlu tam buğday ekmeği
Su 3 litre spor 20 dakika yürüyüş
Elhan Cordelia ffestinalente
Tuzsuz menun afiyet olsun tatlım.Dünkü menüm
Saat 10:00
1 elma
Saat 12:00
Bol limonlu tuzsuz kısır
Marul
Saat 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon mercimekli kabak
1 porsiyon kısır
Hepsi tuzsuz
Haftalık hedefim 600 gr yani olsun haftalık hedefimiz
Elhan ffestinalente
Bugünkü menümEllssa sara_28 @arwengsd @Elagozlu @TemelinSafinazi @WunderLost
Kızlar, 19.01.2024 menülerinizi merakla bekliyorum tabi paylaşmışken bugünü de paylaşırsanız ekstra mutlu olurum
Allah kavuştursun tekrar. Küçük oğluna geçmiş olsun. Ateşli bir hastalık mıMisafirim gitti.
Menumden sasmadim
Küçük oğlum hasta
Şu çay kahve faslına geçtim.
Spor yapmam gerekiyor ama fiziksel olarak uygun değilim.
Cumartesi hep 3 çatal istediğim bir tatlıyi yerim alışkanlıkİşte bu hem nefsini köreltmişsin hem dengelemişsin
Ertesi gün saçma bir artı geldi . 600 gr kadar ...nasıl bir zorluk oldu