- 14 Kasım 2023
- 906
- 4.133
- 36
inşallah canım hep birlikte vereceğiz şimdi kaç kilosunSizinle yaklaşık başlangıçlarımız aynı. Benim de boyum kısa 1.50 inşallah sizim gibi ben de veririm
UyanamıyorumGünaydın kuşum
Fezocuk tekrar uyumaya gider gibi duruyor
Günaydın kankişim
bnmde öyle 1 lt dukan birası var min 2,5 l su diyo ama olmuyor genelde 2 lt oluyor bnmdeBenim diyetisyenim detoks suyu hazırlattı maydanozlu filan 1 lt. Onun haricinde 3 litre iç dedi.o nasıl sayılmıyor 4 litre suyu nasıl içeyimbu kuralı bozucam sanırım
uyumaya vaktin varsa uyu canım ya keşke benimde bir sabahım olsa şöyle 9a kadar yetsem sanki hersey düzelecek gibi geliyorUyanamıyorum
Mecbur kalkacağım, birazdan gelir
158Senin boy kaç canım
Bu akşam yemeği menüsü bana8 Ocak Pazartesi
Kahvaltı: Yulaflı omlet
5 zeytin, bir dilim peynir.
Arada bir fincan latte, bir tane kuru incir
Öğlen: Bir tabak kısır, küçük kase yoğurt
Akşam: Hamburger+patates kızartması+Bir bardak ice tea.
Yine akşam beşte bitirdim yeme işini. Suyumu içmeye devam ediyorum.
Canım bir de çıkışı var yani bunun tüm gün oturtmaz beniBen içiyorum bana çok içmişsin diyorlar burda
aynen düşüncem o bir leğen salata yapım diyorum yemek yapamamda akşam eve gitmem biraz gecikecekdeSkşamada tuzsuz sebze ve tuzsuz salata yersen muhteşem olur
Şimdi 79.5 en fazla kilomdayım stresteninşallah canım hep birlikte vereceğiz şimdi kaç kilosun
bir öğünle kilo alınmıyor verilmiyor hiç moralini bozma canım bir ödem attırıcı bişiler iç yada bir form çayı iç yarına hiç bişi kalmaz inşallah elhanım kaptanellam demişti önemli olan inanmak ve zaman herşey güzel olacakBu akşam yemeği menüsü bana
+1 kiloya patlamış olabilir mi ya? İnşallah regl olurum.
aynen canım stresss en büyük düşman moralini yüksek tut birçogumuz ne kilolardan düştük sende düşeceksin hayırla sağlıkla hiç canını sıkma önemli olna inanamak ve sabırŞimdi 79.5 en fazla kilomdayım stresten
İnşallah öyledir ya. Başlangıç kilomuz aynıymış. Umarım bir gün ben de güncel kilomu 64 yapabilirim.bir öğünle kilo alınmıyor verilmiyor hiç moralini bozma canım bir ödem attırıcı bişiler iç yada bir form çayı iç yarına hiç bişi kalmaz inşallah elhanım kaptanellam demişti önemli olan inanmak ve zaman herşey güzel olacak
ohhhh canına değsin yediysen yedin ama geçti gitti yeni birgün yeni bir öğün
geçmiş olsun canım bizde 3 kere olduk ailecek covidi bu senede influanza deyip gönderdiler rabbim şifanızı versin inşallah hayırla geçsin aynen canım olan oldu üzülmek faydasız yol devam ediyorGünaydıın, dün aktif olamadım çok çünkü oğlum iyice ateşlendi hastahaneye gittik ve sonuç kovid pozitifdoktor 5 aylık bebek ya babadan ya anneden kapar o yüzden size gerek yok sizde pozitifsinizdir dedi. O kadar dikkatliyimdir yine de bu kovid hep bizi buluyor ya. Tabii oğluma kovid bulaştırmış olmam gerçeği beni biraz üzdü ve bazı büyük kaçamaklar yapıldı.. olsun bugün hiçbirşey olmamış gibi yola devam.
Çok geçmiş olsun. Üzülmeyin, olacağı varmış. Benim ilk çocuğum ilk iki yaşında hiç hasta olmamıştı. Şimdiki de 6 aylıkken oldu. Çok fena salgın var ortalıkta. Bir an önce toparlar kuzucuk inşallah.Günaydıın, dün aktif olamadım çok çünkü oğlum iyice ateşlendi hastahaneye gittik ve sonuç kovid pozitifdoktor 5 aylık bebek ya babadan ya anneden kapar o yüzden size gerek yok sizde pozitifsinizdir dedi. O kadar dikkatliyimdir yine de bu kovid hep bizi buluyor ya. Tabii oğluma kovid bulaştırmış olmam gerçeği beni biraz üzdü ve bazı büyük kaçamaklar yapıldı.. olsun bugün hiçbirşey olmamış gibi yola devam.
yaparsın canım yaparsın başlayalı 3 ayı geçti bnm kaç kere artı geldim kaç kere sabit kaldım ama hepsi bir süreç ve sonuçu güzel oluyor zaman bırakmadan sabırla devam etmek hep birlikte çıtır çıtır olacagızİnşallah öyledir ya. Başlangıç kilomuz aynıymış. Umarım bir gün ben de güncel kilomu 64 yapabilirim.
geçmiş olsun canım bizde 3 kere olduk ailecek covidi bu senede influanza deyip gönderdiler rabbim şifanızı versin inşallah hayırla geçsin aynen canım olan oldu üzülmek faydasız yol devam ediyor
EVet gece bile kac kere uykudan kalkip gidiyorsunCanım bir de çıkışı var yani bunun tüm gün oturtmaz beni