- 14 Kasım 2023
- 906
- 4.133
- 36
9 Ocak 2024 - Z Raporum
Not: hasta olduğum için öğün mantığında ilerlemedim. akşam yemeğini yiyeceğimiz sırada oğlumun ateşi 39 lara çıkınca acilen hastahaneye gittik ve dönüşte duygusal sinirim ve üzüntüm sebebiyle bazı kaçamaklar yapıldı.
2 büyük kase tarhana çorbası ve 2 dilim ekmek
2 büyük tavuk dürüm+Ayran
Çok geçmiş olsun. Üzülmeyin, olacağı varmış. Benim ilk çocuğum ilk iki yaşında hiç hasta olmamıştı. Şimdiki de 6 aylıkken oldu. Çok fena salgın var ortalıkta. Bir an önce toparlar kuzucuk inşallah.
bu düzenine, bu istikrarına hayranım biliyorsun değil mi
Teşekkür ederim ben de senin sabrina hayranimharikasın canım böyle hazırlamana bayılıyorum afiyet bal olsun bol bol eksi olsun inşallah
Bu hafta rekor kıracağım herhalde kendi çapımdaörtmenimmm canım benim canım benim
nöbetçi örtmenim hadi kolay gele bol bol adım olaaaaa
Banada tam tersi uzun açlık iyi geliyor,Bilemiyorum tabi herkesin kendi tecrubesi dusuncesi ... Doktorlar bizi bu gelgitin icerisine soktu ama bana gercekten yaramiyor denemis sonrasinda asiri der cede yaglanmistimne zaman 2 ana 2 ara öğünler ne gectim hem kilomu verdim hem kan degerlerim duzeldi enerjim yerine geldi
Eki Görüntüle 3367082
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracim.
Kara lahana çiçeği ilk kez duydum.
Çok güzel bir menü.
Bir tane var bizim burda da eşim istemiyor işteBulalım alalım sana abla
biz iki sefer 4 er gün yattık yılbaşı öncesi tam oğlanı topladım derken ben düştüm ben toparlanmaya eşim yattı 3 hafta ailecek evde kaldık halada cıkmıyorum kalabalığa vs ama oğlum kreşe gidiyorSize de geçmiş olsun benim de bu 3. oldubirde varya maskesiz gezmezdim pandemi de direkt kendimi eve kapattım. Gerçekten dikkatliydim ama bağışıklığımda düşük sanırım. Buna el atmam gerekiyor asıl benim. Oğlum ek gıdaya gelecek ay tam anlamıyla geçecek. Ona da uygun sağlıklı kürler bulup vermem lazım. Bağışıklığımız diplerde
Bu sefer nasıl oldu anlamadım. Eşim 2-3 haftadır evden çalışıyor. Biz zaten kalabalıklara girmiyoruz. Anlık gördüğüm insanlardan kaptım herhalde hdjdkdk neyse olan oldu inşallah sağlıkla atlatırız. İnfluenza daha bir ateşliymiş Bulutu calpol+duş ikilisiyle dengeleyebiliyoruz çok şükür o yüzden yatış vermedi doktor.
çok geçmiş olsun canımGünaydıın, dün aktif olamadım çok çünkü oğlum iyice ateşlendi hastahaneye gittik ve sonuç kovid pozitifdoktor 5 aylık bebek ya babadan ya anneden kapar o yüzden size gerek yok sizde pozitifsinizdir dedi. O kadar dikkatliyimdir yine de bu kovid hep bizi buluyor ya. Tabii oğluma kovid bulaştırmış olmam gerçeği beni biraz üzdü ve bazı büyük kaçamaklar yapıldı.. olsun bugün hiçbirşey olmamış gibi yola devam.
regl döneminde çok normal biliyorsun canım, bu hafta artı bile gelsen haftaya fazlasıyla eksi olursun sen zatenSen bide tartimi gorsen iyi ki yollamisim dersin yarin diyetisyenin motivasyon grubu baslayacak ya tarti fotosu istedi. Benim de reglinin ilk gunune denk geldi bir felaket aman Yarabbim
Bazwen boşluğumuza geliyor ondan ne cevap vereceğimizi düşünemiyoruz,sonra kafada dank ediyor.arkadasmı düşmanmı bir kadın kadına bide yani keleşli hanımım bendede var niye dert ettiysem öyle bir insanın lafını işte
günlük kaç bin oluyor yaklaşık kapışalımmı bayılıırm yarışlara :)Bu hafta rekor kıracağım herhalde kendi çapımda
Bazwen boşluğumuza geliyor ondan ne cevap vereceğimizi düşünemiyoruz,sonra kafada dank ediyor.
Bu sayfayı tavsiye ederim kızlar 3 aylar boyunca tesbihle ve paylaşımları oluyor. Yarın Regaip kandili dualarinizda bizleride unutmayın inşallahBen buraya ne yazsam Recebin ilk gecesini anlatmaya yetmez. En önemli 5 geceden biri.
En güzel şekilde geçirmek nasip olur inşallah
En önemlisi ilk başta oruçlu geçirmek, geceyi ibadetle devam etmek.
Bol bol istiğfarla tövbe etmek.
İmkanı olan cemaatle namaz kılarsa camiye giderse daha güzel.
Bu sene Recebin ilk gecesi Regaip gecesiyle giriyor mükafatları da katlanacak.
Eki Görüntüle 3367091
amin inşallah canım dualarda buluşalım inşallah bu güzel gecedeBu sayfayı tavsiye ederim kızlar 3 aylar boyunca tesbihle ve paylaşımları oluyor. Yarın Regaip kandili dualarinizda bizleride unutmayın inşallah
kandil yarın değilmi canım
Şşşş sessiz olalimregl döneminde çok normal biliyorsun canım, bu hafta artı bile gelsen haftaya fazlasıyla eksi olursun sen zaten