- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Dogum günün kutlu olsunGünaydın hanımlar yeni yaş yeni baslangiclar olsun ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogum günün kutlu olsunGünaydın hanımlar yeni yaş yeni baslangiclar olsun ins
Maşallah canım.Bizde seni yeruukkkk teyzoşiii
Kız bide boyu aya göre fazla uzunmuş 9aylıkken karnım baya burnumda olcak gibi 14 cm uzamış aboo dedim
IYi yapıyorsunnher yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayımmmm hep bu şarkıyı söylerim yaş konusu açılınca
Sağol canımGenetik herhalde kuzum eşimse 180 boyu var ailesi herkes hep uzun boyludur halaları babanneler falan ama kızım bana çekmişMaşallah canım.
Doktor dedi ki biz 1 bardak su içiyorsak sen 2 bardak iç süt yapiyormuş ondan ben de öyle içiyorumAfiyet olsun canım Maşallah su miktarı çok fazla . Böbrekleri çok yormamak lazım ama ihtiyacın çoktu demek.
oyyyy maşallah kuzuma, boylu poslu bir yakışıklı olacak deseneBizde seni yeruukkkk teyzoşiii
Kız bide boyu aya göre fazla uzunmuş 9aylıkken karnım baya burnumda olcak gibi 14 cm uzamış aboo dedim
bu düzenine, bu istikrarına hayranım biliyorsun değil mi
Sizinle yaklaşık başlangıçlarımız aynı. Benim de boyum kısa 1.50 inşallah sizim gibi ben de veririmyasasın bnm kadar minnoş bir bayan gelmişşşş normalde gruba bakınca boy ortalaması uzun bir kaç kişi 150 lilerdeyiz bende aslında o kilolarda olunca anca zayıf oluyorum ama uzun hedefler yoruyor diye az az hedef koyuyorum şimdilik hedefim şubata kadar 59 lar sonra yanına geliirm bende inşallah
afiyet olsun canım
Oyyy vallahii kuzumm hayırlisı bakalımmoyyyy maşallah kuzuma, boylu poslu bir yakışıklı olacak desene
bu düzenine, bu istikrarına hayranım biliyorsun değil mi
Senin boy kaç canımSağol canımGenetik herhalde kuzum eşimse 180 boyu var ailesi herkes hep uzun boyludur halaları babanneler falan ama kızım bana çekmiş
Daha gençsiniz 39 ne ki4 gün sonra 39 oluyorum. Şaka gibi ...ben çocuk gibi hissediyorum kendimi....ruh yaşlanmıyor demek....
Ben içiyorum bana çok içmişsin diyorlar burdaBenim diyetisyenim detoks suyu hazırlattı maydanozlu filan 1 lt. Onun haricinde 3 litre iç dedi.o nasıl sayılmıyor 4 litre suyu nasıl içeyim bu kuralı bozucam sanırım
harikasın canım böyle hazırlamana bayılıyorum afiyet bal olsun bol bol eksi olsun inşallah
Vardı evet, büyük oğlum doğmadan bikaç ay önce almıştımO yıllarda Sileks varmış demek çok şaşırdım. sanki bozulmakta haklı gibi.
Teşekkür ederimDaha gençsiniz 39 ne ki