- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 33
Hoşbuldum canıımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canıımm
Sayfa başlığımızin önünde tatlım.Nerden görüyoruz
ben de kk ya güncelleme mi geldi diyecektim o nasıl olduPopüler konu olmuşuz
Kırmızı kırmızı farketmemek mümkün mü yakışır sayfamizaFark ettin mi diye yazacaktım
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Benim eşimde hasta. Atesi 39.7 idi. 38 e düştü. Buyuk bi salgın var
Bence ondan değil Elhan bilir belki?ben de kk ya güncelleme mi geldi diyecektim o nasıl oldu
dün çenemiz o kadar düştü ki
Fikir benim deyildi canım, instada karşıma çıkıyordu, dün yemek yapmaya fırsat bulamadım, acilen bunu denedimvalla nefis görünüyor ellerine ve fikrine sağlık, dengeli bir aperatif olmuş düşünsene bunu misafir ya da özel günde yemek tabağına eşlik ediyor misbrokoliyi baharatlar ve yumurta ile karıştırabiliriz hmm deneyelim
Geçmiş olsun canımGünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Benim eşimde hasta. Atesi 39.7 idi. 38 e düştü. Buyuk bi salgın var
o zaman ben dün kırmızı takıma transfer olduğum içindirBence ondan değil Elhan bilir belki?
Tecahül- i arif yapsamBence ondan değil Elhan bilir belki?
bildiğiniz şeyleri bizden gizlemeyin lütfen meraktayızTecahül- i arif yapsam
Ben geldim ya ondan tabiki çokta düşünmemek lazımTecahül- i arif yapsam
Popüler olduğumuz için olabilir Leylacim.bildiğiniz şeyleri bizden gizlemeyin lütfen meraktayız
Türkçe konuşsan hocamTecahül- i arif yapsam
Tamam google ladımTecahül- i arif yapsam
Kesinlikle bu doğru. bak popüler bile kırmızı yazıyoro zaman ben dün kırmızı takıma transfer olduğum içindir
Seni tanıyor muyum acaba?Ben geldim ya ondan tabiki çokta düşünmemek lazım