- 18 Mart 2018
- 30.032
- 118.465
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Hosgeldin canimSelam kızlar ;
Ben tekrar gelebilir miyim ?
Ama hakettin sanki afiyet olsun minik yulaf ezmesiBu sabah yulaflı omlet yapıp yedim, ne kepaze bir şey o.
Başınız sagolsun canımCenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
Bir daha size minik yulaf ezmeleri demem, bildiğin hakaretmiş skdkkdkdAma hakettin sanki afiyet olsun minik yulaf ezmesi
Heee o zaman normal. Ama ben cok tembel bi insanım. Taşımak bana göre değil.Evet, kullanacağım zaman getiriyorum
Çamaşır makinesi
Kurutma
Derin dondurucu
Tost makinası
Hamur yoğurma makinası
Barbekü
Ve taşfırın da kilerde
Tezgahta sadece çaycım ve soda makinam var, tezgahım küçük
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin.Cenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
HoşbuldumGünaydın Hosgeldin canim
Tebrikler çıtırım. Guzel eksi
Mineralli su yapan bir makine karbonat vs karıştırıyor galiba suya.Daha fazla fakir görünmemek adına sormamistim , aşırı merak ediyorum
Cumaya kadar eksiye geçersin inşallah. Moralini bozma pazartesi kontrolü tam da bunun için var.Cuma 80.65
Pazartesi 81.00
+350
Allah rahmet etsin canımCenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
Menopizda aylık gecikmeler oluyor kuzum. Bunlar sayılmaz. Daha on yıl var çağırma hemen.Arada boyle gecikmeler yasamaya basladim yaa gecen yaz 15 gun gecikti.
Doktora gittim herseye bakildi normal...
Sanirim boyle arada tekleye tukleye menapoz a dogru yol alacagim
Baktım internetten canım . TeşekkürlerMineralli su yapan bir makine karbonat vs karıştırıyor galiba suya.
Tebrikler canım . O kilolarda eksi görmek zordur
Cenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400