- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım.Selam kızlar ;
Ben tekrar gelebilir miyim ?
Cumaya toparlarsin inşallah canım
Öyle olsun bakalimbugüne özel
afiyet olsun canım, tebriklerr, cumaya güzel bir eksi gelecek inşallah
tabii ki göreceksin, sana güvenim tamm, ümitsizlik yok
İyi dersler kaptanım. Bildirimler gelecek onun dışında ben çok konuşanlari uyarırim rahat ol.Şimdi ben derse giriyorum çok konuşmayın. Aklım sizde kalmasın
Hoşbuldum ablacım. Şükür iyi babam toparladı bayağı artık pille yaşamaya alışıyor. Babam toparladı derken ben hastalandım garip bir öksürük kaldı halen geçmiyorHoş geldin canım.
Nerede kalmıştık Devam kararına sevindim Baban inşallah iyilesmistir geçmiş olsun
CanımsinAşkım bu ne güzel eksiler böyle daha pazartesi bugün neler yaparsın sen merak etme
Olabilirim aynen yarın diyetisyen ne diyecek beğenecek mi bakalım. Ama hafta sonu zorlandigimi söyleyeceğimTebrikler canım
Erken saatlerde tartildigin için de olabilir. Diyetisyen saatinde belki daha çok eksi gelebilir. Sonuç yine de çok güzel eksi eksidir
Sağol kaptanımTebrikler canım
Tebrikler canım
Sen de bir öğün besleniyorsun ama
Cumaya eksiye düşer canım sıkma canını
İyi dersler kaptanım. Bildirimler gelecek onun dışında ben çok konuşanlari uyarırim rahat ol.
Tamam hocam ya tahmin edemedim normalde dikkat eden biridir ama doğumdan sonra biraz değişmişBir dahakine aç gitme tatlım. O gün ne planladiysan mutlaka onu ye. Risk alma olur mu
Aaa hosgeldin canim. Geçmiş olsun bu aradaSelam kızlar ;
Ben tekrar gelebilir miyim ?
Insallah 61.lerde çıkmak hedefim kaptanim yapabilir miyim bilmiyorumCumaya toparlarsin inşallah canım
Öyle olsun bakalim
Bence üzülme sen dogru olani yapiyor ve bunu bedeninde hissediyorsan tartinin seni uzmesine izin verme
inşallah kaptanımafiyet olsun canım, tebriklerr, cumaya güzel bir eksi gelecek inşallah
Bu sabah yulaflı omlet yapıp yedim, ne kepaze bir şey o.
Tost makinesine yumurtalı yulafı dök katılaşınca içine beyaz peynir koyup 2 ye katla baharat da atınca biraz gideri oluyorBu sabah yulaflı omlet yapıp yedim, ne kepaze bir şey o.
Cumlenin sonundaki Gideri oluyor ve o gülücük ikna etmeye engel olduTost makinesine yumurtalı yulafı dök katılaşınca içine beyaz peynir koyup 2 ye katla baharat da atınca biraz gideri oluyor
Günaydın canım tebriklerGünaydın cuma 77.6
Pazartesi 77.2
Fark -400
Hafta sonu birşeyler yanlış olmuş belliki yada dün gec uyudum ondan neyse bakalım. Cumaya 76 ya geçerim dimi
En son 75 i gorumcemin düğününde görmüştüm 4 yıl oldu galiba
Güzel bir balık abiyem vardı
Teşekkür ederim canımUuuuuuiuu tebrikler canm
Teşekkür ederim canımTebrikler canım Harika bir eksi
Tebrikler canım
Teşekkür ederim maviş kaptanımKesinlikle haklısın, çok haklısın, en haklı sensin
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Her zamanki gibi mük afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım, iyi beceriyorsun şu hurma işini ben dayanamıyorum hiç
Çok güzel kuzum, afiyet olsun bebişimize bol bol süt olsun
Eyvaaahhhhh
Cancağızım artık bugün dengelemeye bak, mümkünse hiç karbonhidrat olmasın menünde ya da protein sebze ağırlıklı olsun
Canımm menün çok güzel ama sebze kaptan olarak sebze eksiği gözüme çarptı
Afiyet olsun
Nerelere gidem beeeennnn
Cumaya çok var kuzum haftaiçinde dengelersin eminim, ha gayret
İşteeee yaaa azimli hatunum benimm
Gayet güzel kaptanım afiyet olsun
Açlık iyidir, açlık candır afiyet olsun tatlımm
Ellerine sağlık kaptanım
Teşekkürler canımm, inşallah hala puslu görüyorum, bugün işyerinde nasıl geçecek günüm bakalım neyseki öğleden sonrası için izinliyim
Çok teşekkürler canımm
İyi de sen de bi hurma yiyorsun o bana göre imkansız bi menü çok birşey yememişsin ki
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Evet canımm biraz öyle oldu, bugünün hatrına
Sağol canımm
Tebrikler canımmm şahane bir eksi
Afiyet olsun canım regl için gayet güzel bir menü
Regle rağmen artın fazla değil canım cumaya fazlasıyla eksilirsin
Günaydın kaptaniçemm
Tebrikler canım