Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnşallah inşallah canım . Bakalım hayırlısı . Ay bizim okulda gün yapacaklar bu ay çeyrek altın . Sondan birinci cikmistim. Bugün bir hocamız yazmış eve alacakmissin herhalde benim birincilik senin olsun diye nasıl sevindim . Ne güzel insan değil mi? Teklif bile edememiştim okulda yeniydim diye 🥺 bu arada tekrar norma düştüm her dönem bir okuldayim . 15 tatilde psikolojisi bozuk bir Büşra olacak gibi . Cooook sıkıldım da . Yine nerden nereye geldim . Konuşmaya ihtiyacım var sanırım🙈
Çiçeğim birçok küçük kalbe dokunacaksin. Sana ihtiyacı olan birinin istegisin sen ♥️

05.01 spor
Adim 7900 puan 790
1 saat aletli plates 600
Toplam 1390
Cordelia Cordelia
incoming-00BAAEC6-4405-4B05-84F4-E55CA0467F93.png

Elhan Elhan

Boyum 1.72
29.12 81.55
05.01 80.00
Ayy boyu boyuma huyu huyuna mi acaba 😍😍
Teşekkürler varlığına birtanemm❤️ ya aslında geçeceğim okul bir çok öğretmenin tercih yaptığı ama gidemedigi ,yeni ,konumu çok güzel bir okul ama benim çocukluktan gelme bir bıkkınlık . İstanbul'da yaşıyorduk sonra iş sebebiyle Afyon'a taşındık . İlkokul 3 u orda okudum sonra babam vefat etti hayatımız altüst oldu. Annemin ailesinin yaşadığı yere ,Diyarbakır'a taşındık . Çok ciddi oryantasyon sorunu yasadik. Ondan sonrası liseye kadar semt değişikliğinden kaynaklı her sene bir okul. Sonra lisede önce 1 sene kız meslek(çok basarisizdim bir meslek edinmem için en azından annem istemişti) sonra başarılı olunca düz lise sayısal başka okul. Sonra İngilizcemin ataga geçmesi sebebiyle dil bölümü olan başka bir lise . Hep böyle geçti hayatım. Okul bitti atandım Batman'ın bir ilçesinin 1 buçuk saatlik mesafedeki köyüne . Ordan güvenlik sebebiyle merkeze alındım yine başka okul sonra evlendik sorunlar yaşandı diye ilk degisikligi tekrar Diyarbakır . Diyarbakır'da da bu 3. Normla okulumun değişmesi . Kimseyle bağ kuramiyorum . Alışıyorum ,seviyorum . Hep kursağımda kalıyor bir şeyler gibi . Roman yazdım resmen . K bakmayın değerli arkadaşlarım❤️
Benim okul hayatı cakiliydi iş hayatımda hiçbir yerde 1 yıldan uzun kalmadım. Şimdi mobil ekiple çalışıyorum o yüzden unvan çakılı ben geziyorum 😅😅
Tatlım airfryin varsa kayısı yumurta ayarı vereyim sana dün denedik muhteşem oldu. Yumurta pişiricimle uğraşmam artık.
140 derecede 11 dakika koy ...bitti.Su yok . Tabagindaki yumurtaları gördüm de aklıma geldi. 😂 Paylaşmam lazımdı . :rapci:
Ayy bana süper oldu bu 😍 ellerine sağlık canım 😘

Canım nasılsın?
çok şükür diyeyim cordişim :KK60:
1 aydan fazla oldu ama hastalık tamamen geçmedi. alerjiyle karışık oldu. biraz halsizlik, kuru öksürük, alerjik hapşuruk, baş ağrısı, hafif burun akıntısı devam ediyor. o nedenle pek keyifli değilim.
bir de 2 aydır regl yoktu. o da sıkıntı yapıyor. ama şükür bugün ucundan göründü 🤲🏻

çok şükür diyeyim cordişim :KK60:
1 aydan fazla oldu ama hastalık tamamen geçmedi. alerjiyle karışık oldu. biraz halsizlik, kuru öksürük, alerjik hapşuruk, baş ağrısı, hafif burun akıntısı devam ediyor. o nedenle pek keyifli değilim.
bir de 2 aydır regl yoktu. o da sıkıntı yapıyor. ama şükür bugün ucundan göründü 🤲🏻
Geçmiş olsun canım,pco var mıydı sende?

Tatlım airfryin varsa kayısı yumurta ayarı vereyim sana dün denedik muhteşem oldu. Yumurta pişiricimle uğraşmam artık.
140 derecede 11 dakika koy ...bitti.Su yok . Tabagindaki yumurtaları gördüm de aklıma geldi. 😂 Paylaşmam lazımdı . :rapci:
Herkes zengin mi herkesin airfryer ı var mı?

X