- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Ama mavi kazancakmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama mavi kazancakmis
En sevdiğim ileri görüşlülük işte buuuAma mavi kazancakmis
Dimi gereksiz kortizolNiye ben heyecanlandırıyorsunuz
Mavişlerin listesi yorulmadan şöyle elime gelseydiPazartesi bende bitanem
Bana kalmadı ki . Ellerinden gelse benim mantıyı da yiyeceklerdiMantıdan doya doya yeseydin kuzum yarım porsiyon yetmez ki hiç
Saniyesinde panik oluyorumDimi gereksiz kortizol
Eve geldim korkumdan tartıldım. Çok bir fark yok hocamAfiyet olsun kaptanım. manti şifa olsun fazlasıyla hak ettin.
Yaa tamam ben susup.daha çok yurucem o zaman
O biraz zor canım benim.Ama mavi kazancakmis
Aşkımmm hemen hazırlıyorum ben sanaMavişlerin listesi yorulmadan şöyle elime gelseydi
Sen ver canım. Fazlasıyla ver hemde. Pazartesi seni alırız kırmızıyaYaa tamam ben susup.daha çok yurucem o zaman
Bu şekilde hirslanirsak daha iyi kilo veririz benceO biraz zor canım benim.
Aşkımmm hemen hazırlıyorum ben sana
O nasıl oluyorSen ver canım. Fazlasıyla ver hemde. Pazartesi seni alırız kırmızıya
Belki kastan alirim ay bu hafta kim hangi takimda bileyim ogreneyimde fisekleyip durayimSen ver canım. Fazlasıyla ver hemde. Pazartesi seni alırız kırmızıya
Gaza gelen milletiz.Bu şekilde hirslanirsak daha iyi kilo veririz bence
Pazartesi kaptanlarin günü canım. Hangi kaptanın kilo verme yüzdesi yüksekse karşı takımdan bir yarismaciyi takımına transfer ediyor. Kendi takimindan zayıf bir halkayı da karşı takıma veriyor.O nas oluyor
Sen de haklısın kuzum yaa çok fazla rüyaydı uykuydu bahsettik uyumadan rüyalara daldınSen ver canım. Fazlasıyla ver hemde. Pazartesi seni alırız kırmızıya
Çok mantıklıPazartesi kaptanlarin günü canım. Hangi kaptanın kilo vermesi yüksekse karşı takımdan bir yarismaciyi takımına transfer ediyor. Kendi takimindan zayıf bir halkayı da karşı takıma veriyor.