- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Teşekkür ederimTeşekkürler kızlar
Tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
teşekkürler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
Telafisi inan çok kolay olur tatlım Haftaya şipşak halledersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimTeşekkürler kızlar
Tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
teşekkürler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
Telafisi inan çok kolay olur tatlım Haftaya şipşak halledersin
İsteriz isterizBen gördüğüm rüyayı anlatsam yıkılırsın gülmekten resmen posta koymuştum sjksjksjk
Tam da tabloya geçiyordum.yaaaa noluurr anlatt
devam rakibem
Olsun arti degil
Olsun artı degil
hayırlı olsun.
Ama ama artı
Olsun artı degil
Ama ama
Ama ama nasilll
Kırmızı takım adına iyi ama ama
Büşra attı resimli tartısınıBusra196 tatlışım tabloya geçiyorum. Bu esnada gel olur mu
ama çok merak ettimmmTam da tabloya geçiyordum.
yaaaa noluurr anlatt
İsteriz isteriz
kahkaha attımmm ablam yaa çok yaşa e miŞimdi c.başkanını gördüm tam karşıda duruyor parmak salladım kendisine kızgınlıkla,oda bana bakış attı ben sana sorarım gibilerinden ama nasıl bakıyoruz birbirimize varya sonrası bağırarak uyanmak oldu ter içinde kalmıştım bide dünürlerde oldu bu rüya sabah anlattım herkes yerlerde ben gülüyorum
Tamam canmmBusra196 tatlışım tabloya geçiyorum. Bu esnada gel olur mu
Nasıldı iyiydi demi,benim rüyalar hep böyle savaş veriyorum resmen.kahkaha attımmm ablam yaa çok yaşa e mi
Gördüm bitanem teşekkür ederim. Tebrikler bu arada harikasın.Tamam canmm
Tam bir kabusmuşŞimdi c.başkanını gördüm tam karşıda duruyor parmak salladım kendisine kızgınlıkla,oda bana bakış attı ben sana sorarım gibilerinden ama nasıl bakıyoruz birbirimize varya sonrası bağırarak uyanmak oldu ter içinde kalmıştım bide dünürlerde oldu bu rüya sabah anlattım herkes yerlerde ben gülüyorum
Kızım uyandı hatta ne oldu anne dedi,dedim böyle böyle başladık gülmeyeTam bir kabusmuş
O kadar yoğunum ki bunu tamamen unutmuşum şimdi çeksem olur mu biraz fazla çıkar ama okey derseniz atayimRegl olsa bile tartilsaydin kuzum. Cuma günleri fotoğrafli tartı zorunluluğumuz var. Pazartesi olsaydı dediğin gibi yazabilirdik.Cunku fotoğraf şartı yok pazartesileri. Önümüzdeki cuma gününü bekleyeceğiz mecbur.
ahhhh be ablaa ya senin rüyalar bombaymışBir kerede tam rahmetliCüneyt Arkın yanağımdan öpecekti koçişim uyandırdı,bir kızdım niye uyandurdın diye noldu dedi tam cüneyt beni öpecekti az bekleseydin ya dedim sjksjks.
Teşekkürler canmmGördüm bitanem teşekkür ederim. Tebrikler bu arada harikasın.