ben de çok önemserim rüyalarımı Elhanımm, hep bana bir şekilde haber gelir onlarla çünkü
o yüzden sabah çok panik yaptım ve hatta çarşamba sabah tartımda 62,7yi gördüğümde de çok endişelendim dedim bir artışa geçiyorum hayırdır gece de böyle bir rüya görünce 59u görmeden durmak yok dedim kendi kendime
çünkü başa dönmek istemiyorum, ne kadar zor verdiğimi bir ben bilirim
bak ben de sana şöyle bir anıımı anlatayım; bir arkadaşım vardı 7 senedir uğraşıyorlardı çocukları olmuyordu, bir gece rüyamda gördüm ki bu arkadaşım hamile ve bizden saklıyor. hemen ertesi gün aradım bu arkadaşımı dedim böyle böyle, hayırdır inşallah deyip kapattık teli, sonra 2-3 hafta sonra öğrendim ki benim ona bu rüyayı anlattığımda kız hamileymiş ve bize henüz söylemiyormuş
bir de geçen aylarda devlet büyüklerimizden birini gördüm, ormanlık bir alanda bununla karşılaşıyordum el sıkışıyorduk falan ben de bunu işle ilgili bir gelişme olarak yorumlamıştım
neyse, bir gün eşim geldi bi yerin açılışı var oraya benim de gitmem gerekiyor sen de gel, gittim rüyamda gördüğğüm o devlet büyüğü ve geldi bizimle tokalaştı