- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
Kac aylık pekii 3 mü odaSağolun kızlar ilk yigenim
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac aylık pekii 3 mü odaSağolun kızlar ilk yigenim
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsin inşallah
Teşekkür ederim canım kaptanım başka lige gitmeye niyetim yok artıkTebrikler canım. Çitirlar ligi sensiz olmuyordu.
EveettCitirlar kalabaliklasiyor
Teşekkür ederimSüper tebrikler çıtırlar ligine hoş geldin
Evet, program için önemli detay, artık bu hafta böyle olacak, haftaya daha dikkatli olurum, gerekirse 1 gün önceden işlemi tamamlarımAlttaki şikayetler önemli olmalı ama ben eksiyi görünce çok mutlu oldum fezocum.
Tebrikler.
Biraz daha iyiyim kaptanım bu hafta izin istiyorum müsadenleM muhendishanim98 tatlım moralin biraz düzeldi mi
İyi olmana sevindim. Tamam canım bu hafta izin yazıyorum.Biraz daha iyiyim kaptanım bu hafta izin istiyorum müsadenle
TeşekkürlerÇok güzel emeklerinize sağlık
Teşekkür ederimYoksa enine doğru gidecektim
Oldumu o uygulama.
Süpwer tebrikler
Tebrikler bitanemmmm. En sevdiğim eskilerden biridir -500
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler Akrebim
Pazara gidecektik dermişimBugün cuma benim ne günüm bugün evet evet bildiniz sjksjksjksjk
Rica ederim ne demek,olsun ya gayet güzel vermişsin yavaş yavaş gidecek diğerlerideTwkur ederim aslında daha çok bekliyordum ama bu kadar vermişim demek ki
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim
Rica ederim ne demek.Teşekkürler
Teşekkür ederim
İyi Pazar alışverişi olsun canımBugün pazara gidecem biraz gezinip geleyim .
Çok haklısın canım artık öyle.diyorum zaten bari kilomu koruyayyim teşekkür ederim canım benim saholasinDuygusal yeme hiç işimize yaramıyor Dikkatinizi dagitmaniz lazım Kısır döngü resmen
Kendimden biliyorum
Allah kolaylık versin
Devam edin yavaş olsa da
Daha kötüye gitmektense bulunduğumuz yeri korumak bile kardir
Ellerine sağlık kaptanım. Dereceye girenleri tebrik ederim.Sağol canım benim
1.cilige geçemediğim gibi 2.ci ligi de kaptırmışım
Canım.telefonda yesil bayan resmi olan vardır mutlaka samsung ise
Teşekkürler nergiscim sağolİyi Pazar alışverişi olsun canım
Çok haklısın canım artık öyle.diyorum zaten bari kilomu koruyayyim teşekkür ederim canım benim saholasin
Tamam Meryemcim. Hazırlığa alıyorum seni. Kontrol altında olman güzel.Geçen hafta cuma 88.35
Bugünkü 88.35
Sabitim
Ben izne ayrılmak istiyorum bu hafta diyet yapamadım. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. Bu hafta o geldi diyet yapamıyorum. Hem menü bildirimi de yapamadım. Biraz toparlanayım geri döneyim. Ama bu arada pazartesi ve cuma günleri tartı bildirimi yapmak istiyorum.
Birazdan kendini daha iyi hissedeceksin kankişim.Kızlar tek tek etiketler yapamadım çok birikim var ama masalahhh herkes 1 er kilo ekside kiskanmadim desem yalan olur
İnşallah canım . Bu grubun sayesinde 1 ayı geride bıraktım devamı da gelecek Allah'ın izniyleSüper o zaman rica ederim ne demek .
Harikasın kaptanım tebrikler
Olur merak etme biraz zaman istiyor maalesef.