- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Cıkssss o değil nikah günüm bugün bastım gitttiiiPazara gidecektik dermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıkssss o değil nikah günüm bugün bastım gitttiiiPazara gidecektik dermişim
Yine kapmışım % 1 iEllerine sağlık kaptanım. Dereceye girenleri tebrik ederim.
Busra196 ' ya ve @deli bir dombili ye %1 avantaj ekliyoruz değil mi? Üçüncüye var mıydı
Gelir merak etme yeter ki sabırlı olalım.İnşallah canım . Bu grubun sayesinde 1 ayı geride bıraktım devamı da gelecek Allah'ın izniyle
Yok canım Şubat sonu Mart başı doğum olacak inşallahKac aylık pekii 3 mü oda
Moral bozmak yok çıtırcım ona göreEki Görüntüle 3364026
Geçen Cuma : 69.7
Bugün: 70.2
Fark : +500
pastelfit
Kusura bakma kaptanım. Misafir geldi, tartı bozuk olabilir ha bir de regl yakın olabilir bilemedim ki bir sebepten böyle.
Gofret aşkinaCıkssss o değil nikah günüm bugün bastım gitttiii
Kaptanım bu hafta bana da izin yazar mısınİyi olmana sevindim. Tamam canım bu hafta izin yazıyorum.
Çayla götürdüm mideyeGofret aşkina
Afiyet olsun ekürime.
Ayy masaallahh gelmiş bile sağlıcakla kucağına alsın inşaallahhhYok canım Şubat sonu Mart başı doğum olacak inşallah
Moral bozmuyorum tatlışım da önümüzdeki hafta napabilirim onu bilmiyorum. Çarşamba uyandığımda bir anda +1 kilo gördüm . Onun da yarısını verebilmişim anca. Kendim için asla üzülmem pastelim üzülmesin sadece.Moral bozmak yok çıtırcım ona göre
Önümüzdeki hafta 14.00' e alalım bildirimi. Dersin vardı senin unuttum kuzum. Diğer arkadaşlar da çok acele etmezler .Elhan canım en geç 13 30da paylasacam inşallah tartıyı
Beslenme düzenini değiştir biraz şaşırtmaca deniyor ya öyle dene olmazsa bu seferde.Moral bozmuyorum tatlışım da önümüzdeki hafta napabilirim onu bilmiyorum. Çarşamba uyandığımda bir anda +1 kilo gördüm . Onun da yarısını verebilmişim anca. Kendim için asla üzülmem pastelim üzülmesin sadece.
Günaydınlar
Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize
Günaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3
Günaydın
Günaydınnnnn.
Eki Görüntüle 3363861
Elhan artılarim gitmiyor yoğunumda zaten girecek vakitte zor buluyorum canım beni izne çıkartırmısın lütfen
Geçen cum 69.7
Bu cuma : 70.9
Fark: +1.2
Günaydınnnnn
Çoook güzel eksiler var tebrik ediyorum hepinizi.. eksileri gördükçe mutlu oldum eh tabii biraz da kıskandım
ben maalesef artıyım..
pazartesi +800düm ancak bu kadarı gitti
Geçen cuma 63.7
Bu cuma 64.2
Fark +500gr
Elhan
Günaydın ben ŞOK 2 gün önce 77dim bu motivasyonla iyi giderim limonlu suyumu içtim bol eksili günlerimiz olsun
Elhan
02 Ocak 74.6 itibariyle başladım
72.85 geldı bugun
Vee regl oldum
Bidahaki haftalarda daha güzel kayıplar görmek dileğimle
Cuma 82.15
Bugün 82.40
Fark +0.350 gr
Kilo almaya devam
Bu konuda istikrarliyimdir
günaydın herkese bol eksili duların kabul oldugu bir cuma diliyorum
geçen hafta 66,4
bugun 65,1
fark 1,3
Elhan
Eki Görüntüle 3363895
Günaydııın hanımlar kilomla yüzleştim geldim burdayııım
62.00 kilomla başlıyorumm şuraları bi temizleyelim çok yağlandı
Gecen cuma 73.1
Bu cuma 73.3
Fark +200
Elhan (Bu hafta hastalıkla geçti düzensiz yedim saat düzenim hiç olmadı haftaya daha güzel olucak ins)
Eksiklerimi bir kontrol edeyim.Dün çoook yedim düzeni bozduğum için kilo da almış olabilirim tabi.
Geçen hafta: 57.10
Bu hafta: 57.60
Fark:+500 gram
Yüzde: 0,875
Elhan pastelfit Eki Görüntüle 3364013
Sağlıkla kucağınıza alın canımSağolun kızlar ilk yigenim
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsin inşallah
Teşekkür ederim abla moral verdinGeçmiş olsun Tesnimim. Önümüzdeki hafta sağlıkla devam etmeni dilerim. Cok değil + minnacık bir şey zaten
Ödem can simidim insallah öyledir bitanem. Şaşirtmaçli bir şeyler yapayım.Beslenme düzenini değiştir biraz şaşırtmaca deniyor ya öyle dene olmazsa bu seferde.
Ödem vardır oda tetikliyor kiloyu.
Sağlıkla gelsin bitanem. Heyecan dorukta senin.Sağolun kızlar ilk yigenim
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsin inşallah
Kabak yapsana olmazsa çok faydası oluyor onunda,z.yağlı taze fasulyede iyi geliyor,bol su birde.Ödem can simidim insallah öyledir bitanem. Şaşirtmaçli bir şeyler yapayım.