- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Sende sağol nergiscimSağol canım benim
1.cilige geçemediğim gibi 2.ci ligi de kaptırmışım
Canım.telefonda yesil bayan resmi olan vardır mutlaka samsung ise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sağol nergiscimSağol canım benim
1.cilige geçemediğim gibi 2.ci ligi de kaptırmışım
Canım.telefonda yesil bayan resmi olan vardır mutlaka samsung ise
Bejde sordum yokmuş uygulamada,normalde olması gerekiyor.Telefonun içinde yok mu ayni yeşil kadın logosu var mı?
Yeter baaaa iyi verdinnGeçen cuma 74.85
Bugün 73.3
-1550 ama wc yok kabızlık var yoksa daha iyi bekliyordum üzgünüm
Elhan
@pastelfit
Masaallah Güzel şeye inat etmek lazım Süper olmuşVallahi 45 idim,doğuma girerken 60 ile gittim.
Çok inat ettim verecem diye,başlamasaydım alırdım gene,çabuk alıyorum birde kiloyu.
Boyum uzun değil,minyonum bende 1.61 boy.
Kendini z orla bence yoksa ele geçirir bizi emin ol.
Evet aynisi internette baktim bazilarinda hata verip açılmıyormuş bende de hata veriyor baska uygulama indirdim artikTelefonun içinde yok mu ayni yeşil kadın logosu var mı?
Cok güzel TebriklerElhan
02 Ocak 74.6 itibariyle başladım
72.85 geldı bugun
Vee regl oldum
Bidahaki haftalarda daha güzel kayıplar görmek dileğimle
OldunFitVenus olcam inş onayda
Kolay gelsin iyi gezmelerBugün cuma benim ne günüm bugün evet evet bildiniz sjksjksjksjk
Teşekkür ederim devamı gelır inşallah aminCok güzel Tebrikler
Bebek arabasiyla gezmek zorunda kalmasam en sevdigim aktiviteBugün pazara gidecem biraz gezinip geleyim .
Duygusal yeme hiç işimize yaramıyor Dikkatinizi dagitmaniz lazım Kısır döngü resmenİlk zamanlar iyidi ama şimdi duygusal yeme ayaklarım var ve psikolojik olarak da hazır değilim sanki
Canım benim bi kaç gün yapıp bırakıyorum sporu sadecee düzenli yuruyusum var onuda vücut alıştı yeterli gelmiyor beslenme yine fazla değil de spor artırmak gerekiyor
Gelir gelir hiç korkmaTeşekkür ederim devamı gelır inşallah amin
Çok güzel emeklerinize sağlık
Oda güzel rahat rahat geçersin YanasamazlarBebek arabasiyla gezmek zorunda kalmasam en sevdigim aktivite
Sağol güzel kaptanım,daha erken nasılsa geç gidecemKolay gelsin iyi gezmeler
Bebekle zor tabi helede arabayla daha zor oluyor.Bebek arabasiyla gezmek zorunda kalmasam en sevdigim aktivite
İnşallah canımTeşekkür ederim canım Elhanım sevgili öncümüz kandırıkçı çıtırlık bu ama... bi adım öne atsan tombik bi adım geri atsan çıtırsın şu hastalıktır regldir olsun geçsin bitsinde sımsıkı sarılıcam,bu hafta spordan da yoksundum... 57 leri görmem şart 28 Mart doğumgünüm,41 e tarifindeki gibi çıpçıtır girmeliyim
olmak istediğim kilo keşşşşşke benim olsa
Yoksa enine doğru gidecektimMasaallah Güzel şeye inat etmek lazım Süper olmuş
Oldumu o uygulama.Evet aynisi internette baktim bazilarinda hata verip açılmıyormuş bende de hata veriyor baska uygulama indirdim artik
Süpwer tebrikler