- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Başka bakın olmazsa mutlka vardır.Baktim benim telefonda yok 2 kere indirdim play storedan kurulmuyor
Akıllı saat kullanıyormusunuz,varsa telefonla eşleştirip deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bakın olmazsa mutlka vardır.Baktim benim telefonda yok 2 kere indirdim play storedan kurulmuyor
Teşekkür ederim ilk günlerin şoku bence sonra bakalım nolcak onemlı olan oÇok çok iyi tebrik ederim canım
Harikasın
Sen bilirsin ama keşke gitmesen. 6lari görmüşken bırakma bence. O artıların devamı gelir diye korkuyorum
Çok iyi sonuç canım tebrik ederim
YAaa süper. Şu sayının güzelliğine bak. Tebrik ederim sonuna kadar hak ettin
Harika tebrik ederim
3 günde 1.75 eksin çok iyi canım tebrik ediyorum
-300 tebrikler canım
Tebrikler canım
Hadi çabuk gel
Hurma diyeti güya üç gün yapacaktım canım ama bir gün tam anlamıyla yaptım diyebilirim. Diğer iki gün sabote edildim.yoldan çıkarıldım
Bekle beni canım. Geleyim yetiseyim sana beraber verelim. Zaten olmazdı bensiz 60 lar ligine geçmek.
Tebrikler kaptanım bütün artılar temizlenmiş.
aynen öyle gruba girmemle eksiyi gördüm devamı gelir inşallahGünaydın esmusum.
Motivasyonun daim olsun canım Bizi karşına çıkaran kadere inan ve devam et tatlım.
Eksin muhteşem.
Adımsayar yükleyebilirsin canım, mavi zemin üzerine beyaz ayak izi olan var bendeKizlar siz adimlari nerden sayiyosunuz telefondan mi? Benim telefon samsung bir programi falan mi var? Ben de bugun baslicam da
Ona da başlamıştım, yarım kaldıBehzat Ç ciyim ben de
Evet kaptanımbu hafta eksiler gelecek inşallahTebrikler kaptanım bütün artılar temizlenmiş.
Tebrik ederimgünaydın herkese bol eksili duların kabul oldugu bir cuma diliyorum
geçen hafta 66,4
bugun 65,1
fark 1,3
Elhan
Eki Görüntüle 3363895
Tebrik ederim Lavi . Üzülecek birşey yok eksin gayet iyi
Çok teşekkür ederim canımaminnn canım benimm evet çölyak çıkarsa bir gün önceden kuzum için kreş menülerini hazırlayıp göndermem gerek, kreş müdürüyle de konuşup ayarlamalıyım
çok geçmiş olsun canımm
geçmiş olsun kuzum
kuzuya da çok geçmiş olsun, herkes hasta
süpersin canımm, tebriklerr
çok iyi bir başlangıç canım tebrikler
şahane bir eksi, tebrikler canım
çok güzel vermişsin canımm tebrikler
açılıyor linkler canım, çok çok teşekkür ederimm, çok kibarsın, çok tatlısın, Allah razı olsun canımm
oyyyyy
en son lise 2de bu kilodaydım heralde o yüzden rahat ol mümkün değil gelemem bu kiloya
Ben de az önce tam onu indirdimAdımsayar yükleyebilirsin canım, mavi zemin üzerine beyaz ayak izi olan var bende
Cok tesekkur ederim baska bir uygulama indirdimBaşka bakın olmazsa mutlka vardır.
Akıllı saat kullanıyormusunuz,varsa telefonla eşleştirip deneyin.