- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.742
- 30
Cannnııımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cannnııımmmm
Tek seferde istiyor kuzum oy oyy45 dk yap 2 parça halinde gündüz 1 mil akşam 2 mil gibi
Bu evde diyet var Kendini kurtaracak şeyler de yap Zararın neresinden dönülse karPazar gününe kahvaltıya misafir var az önce haber geldi eskiden çok severdim de misafiri şimdi pazartesi tartısından önce gelmeye kalktıkları için bir heyecan bastı pazartesi tartım var benim gelmeyinde diyemedim Allah yardımcım olsun benim şimdiden efkar bastı Onlara da diyet menü hazırlayayım bari kardeş kardeş zayıflarız
45 yapın önce biraz alışın Hic yapamamaktan iyidirTek seferde istiyor kuzum oy oyy
Neyse bı kereden bişi olmaz
Film açayım bari
Yapma ben de seviyordum kıtır kıtır yemesi ugrastiriyor diye Aklımda olsunTurşu az tuzlu da olsa ödem yapıyor canım. Turpa bile mesafeliyim o da şişkinlik yapıyor. Çok dikkatli olmalisin.
Bende dolasim bozuklugu var bacaklar illaki hergun hareket etmek zorunda yoksa kocaman oluyorlar o zaman iyi yapiyorsunEvet gider de yarın büyük gün, yarına kadar baya rahatlamam lazım
Senelerdir hergün tartılırım, su içmek, nefes almak gibi oldu benim için,
Birde bacaklarımda ödem oluşuyor, tartıda yüksek çıkarsam ödemin arttığını anlıyorum, ayakta fazla durmamaya çalışıyorum
Allah yardımcınız olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsınız.. kresteki menüleri evde hazırlayıp gönderebilirsin. Alışması biraz zaman alır ama sağlığına kavuşurşimdi sen yazınca baktım canım evet Doku transglutaminaz IgA antikoru değerine bakılmış o pozitif gelmiş
gastroenterolojide de yapılacak testler sonrası tam tanı konur demiş doktoru
inşallah kuzum dediğin gibi olur da çabuk adapte olur, kreşe gittiği için ve sabah öğle ve akşamüstü yemeklerini orada yiyor, diğer arkadaşları yerken o nasıl yemeyecek nasıl olacak bilmiyorum, öğretmeniyle konuşmak gerecek
mutfakta vakit geçirmeyi çok severim zaten, değişik tarifler denemeyi de, kuzum için azıcık daha geçiririm hiiiççç önemli değil o bahaneyle biz de sağlıklı besleniriz inşallah, tek kafama takılan dışarıda nasıl olacak, ona alışması biraz zorlayabilir
Çok güzel kıyakPazar gününe kahvaltıya misafir var az önce haber geldi eskiden çok severdim de misafiri şimdi pazartesi tartısından önce gelmeye kalktıkları için bir heyecan bastı pazartesi tartım var benim gelmeyinde diyemedim Allah yardımcım olsun benim şimdiden efkar bastı Onlara da diyet menü hazırlayayım bari kardeş kardeş zayıflarız
Bende de geçirdiğim felçten dolayı lenfödem var, şu an bacaklarım taş gibi sert ve sanki bileklere ağırlık takmışım gibi ağırBende dolasim bozuklugu var bacaklar illaki hergun hareket etmek zorunda yoksa kocaman oluyorlar o zaman iyi yapiyorsun
Cok gecmis olsun ben 19-20 yasindayken bi kalp ilavi kullaniyordum minicik kirmizi biseydi doktor 6 ayda bir kontrol demisti ama hic gitmedim ilacida biraktim yuruyuse spora cok agirlik verdim kilomdan kurtuldum.. sol bacagim sağa göre 2.5 cm kalın bu lenfodem mi bilmiyorumBende de geçirdiğim felçten dolayı lenfödem var, şu an bacaklarım taş gibi sert ve sanki bileklere ağırlık takmışım gibi ağır
Çok tatlısınPazar gününe kahvaltıya misafir var az önce haber geldi eskiden çok severdim de misafiri şimdi pazartesi tartısından önce gelmeye kalktıkları için bir heyecan bastı pazartesi tartım var benim gelmeyinde diyemedim Allah yardımcım olsun benim şimdiden efkar bastı Onlara da diyet menü hazırlayayım bari kardeş kardeş zayıflarız
Burası kadinlar kulübünün en tatlı sayfası. Diğer sayfalar kara delik gibi. İyi ki varsınız kızlar. Bi daha bırakmayın beni başka sayfalara.
Ayy gezegenim biliyordum unuttum, sonra düzenleme süresi dolduKaptanım ben kırmızıdayım
O günden sonra ateşi çıkmadı, hala burnu akıyo buna da şükür çünkü yazılı sınavlar başladıOf çok geçmiş olsun şimdi iyi mi evet bende tam 15 gündür onlarla ilgileniyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun fitkaptanımSelam birikmiş menulerum var bugünden başlayayım.
04 Ocak 2024 Perşembe
Sabah 07.00
2 wasa
1 kk dil peyniri
1 küçük elma
Öğle saat 15.00
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 portakal 1 elma 1 kaşık yulaf 1 çk keten tohumu 1 çay kaşığı (tarçın,zerdeçal,zencefil karışımı) 4 kaşık yoğurt
2 litre su
Elhan blonde ambition