- 18 Mart 2018
- 30.028
- 118.418
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir direniş var içeride ve sen kazanıcaksınÇok şaşkın ve çok şişim
Sabahki tartı beni şok etti
Yarına kadar gider inşaAllah
Sen noruyon başka sayfalarda dön yuvayaBurası kadinlar kulübünün en tatlı sayfası. Diğer sayfalar kara delik gibi. İyi ki varsınız kızlar. Bi daha bırakmayın beni başka sayfalara.
Yemedik birşey. Kefirle bir hurma haricindeİşte bu
Kilolu. Çok minyon değil canımAy evet peki oğlunun fiziksel durumu nasıl minyon mu?
Tekrar geçmiş olsun canım.
Yardım istersen haber sal bdv candır canBurası kadinlar kulübünün en tatlı sayfası. Diğer sayfalar kara delik gibi. İyi ki varsınız kızlar. Bi daha bırakmayın beni başka sayfalara.
Çok iyi gidiyorsun 1 hafta sonra güzel sonuçlar gelecek spora devam bende leslie başladım inbugunde yapacamGünaydın kızlar
Dünkü menüden hiç çıkmadım bozmadım.
Sıvı alımı 1.5 lt oldu. Spor yapmadım.
Üstümde hala ağırlık var
@Cordelia canım spor adimlarimi eklerim. Sadece dün boş geçti
İnşallah canım ya. Sanırım kendimi çok şartlıyorum iftardan sonra birşey yememek için. 2 saat sonra öyle bir yeme isteği oluyor ki sonuç böyle oluyor.Tek öğün için harika canım . O azıcık çikolatalı fıstık zaten 4500 adımında eriyip gitmiştir hemde fazlasıyla
İnşaAllahbir direniş var içeride ve sen kazanıcaksın
Tatlım benim habersiz gitme oralaraBurası kadinlar kulübünün en tatlı sayfası. Diğer sayfalar kara delik gibi. İyi ki varsınız kızlar. Bi daha bırakmayın beni başka sayfalara.
biz kadınların bir ay içerisinde kilomuzun doğru olduğu zaman dilimi 10 gün zaten... diğer günler menapozda da olsak normal döngümüzde de olsak sürekli hormonların tutsağıyız o yüzden gidecektir üzülme ve her gün tartılmasak mı ben tartılmıyorum cuma-pazartesiye sadık kalıyorumİnşaAllah
Regl yakın, kabızlık var yoksa niye 2,5 kg artı olsun ki
nereye gitmiş nolmuş çok merak ettim bileyim de benim de başıma gelmesinTatlım benim habersiz gitme oralara
Ban yersin diye korkmamayim di mi
Tatlım bu sabah benzer şey yaşadım .Çok şaşkın ve çok şişim
Sabahki tartı beni şok etti
Yarına kadar gider inşaAllah
bende çok şiş uyandım o yüzden tartılmıyorum hiç zaten yarına regliyim görünüyor takvimdeTatlım bu sabah benzer şey yaşadım .
Uzaylılar mı yapıyor noluyor anlamadım.
Bir Derdim Var sayfasına gitti muhtemelen. İkinci üçüncü sayfa haberleri gibi her şeyle karşılaşmak mümkün kuzum. Çoğunlukla tartışmayla , lincle ve siteden uzaklaştırma cezasıyla noktalaniyor. Dilini tutsan bir türlü tutmasan..nereye gitmiş nolmuş çok merak ettim bileyim de benim de başıma gelmesin
aaa merak ettim bi bakayım bir derdim vara başlık açalım ne yapsam kilo veremiyorum aç geziyorum tartıda artı görüyorum diye bu da mühim bi dert sonuçtaBir Derdim Var sayfasına gitti muhtemelen. İkinci üçüncü sayfa haberleri gibi her şeyle karşılaşmak mümkün kuzum. Çoğunlukla tartışmayla , lincle ve siteden uzaklaştırma cezasıyla noktalaniyor. Dilini tutsan bir türlü tutmasan..
Tutamazsa kendini fena ki,eskilerden bir kordiş,bir ben kaldımTatlım benim habersiz gitme oralara
Ban yersin diye korkmamayim di mi
Bdv engin denizlerinde kendisi tutup çekecem onunereye gitmiş nolmuş çok merak ettim bileyim de benim de başıma gelmesin
ben de 2005 de falan katılmıştım ilk buraya sonra eski nickimi falan unuttum kaybettim. O zaman çok güzeldik yaa kimseyle tartışmaya girmiyorum normal yaşantımda da.. gereksiz bir mücadele sadece yorulduğunla kalıyorsunTutamazsa kendini fena ki,eskilerden bir kordiş,bir ben kaldım
Bdv engin denizlerinde kendisi tutup çekecem onu