- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
Gelen olmasın yeter ki
Bu durumun normal olduğunu unutmuyorsun değil mi tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen olmasın yeter ki
Yok yok canim . Çok farkındayım, beklediğim bir durumduGelen olmasın yeter ki
Bu durumun normal olduğunu unutmuyorsun değil mi tatlım
Aynen öyleTabi seker zehir aslinda
Bencede sanki bu diyetten ziyade beslenme şekli gibiBağışıklığı güçlendiren besinleri yemek diye biliyorum. Sağlıklı yaşamak isteyen herkesin hayatına dahil etmesi gerekiyor kuzum.
inşallahhh bu sabah itibariyle temiz sağlıklı beslenmeye döndüm canımcım hava çok kötü yürüyüş yapamayacağım ama evde zaten full hareket hali var. biraz da leslie yapabilirsem bu eksileri atarım diye ümit ediyorumTiz o artılar temizleneee
Sağlıklı beslenmeye , bol harekete devam menekşem
Çok geçmiş olsun canımselam kızlar
kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın, küçük kızım 3 gündür hasta, eşim zaten hastaydı, dünden beri bende de kırgınlık var, tatilimizi hastalığa feda ettik yani
reglim de gelemedi bir türlü o da çok gerdi beni. bugün resmen kendimi kazıdım, iteledim, öteledim evden çıkıp işe gidebilmek için
ve ben tartıyı unuttum blonde ambition Elhan
Supersin canim gelsin eksiler
Maşallah canım tebrik ederim
Biz de yavaş yavaş hazırlandık canımSupersin canim gelsin eksiler
acligin vucuda nekadar cok faydasi varmis ben 24 saat ancak yapabildim
Aramızda 1 kg kalmış
Gözlerim fal taşı gibi açıldı desem inanır mısın
Cuma’ya eksisin canım
çok geçmiş olsun canımKizlar dün geceden beri hastanedeyiz bebeğimin ateşi düşmüyor 39 karda geziyor salgın varmış 37.5 u görünce Sabah eve gönderdiler kuzum uyurken ağlıyor uyanik ağlıyor hicbirsey yediremiyorum dua edin kolay atlatalım
Bu arada çocuk.acil dolmuş çok fenaydi
teşekkürler canımmÇok geçmiş olsun canım
bu nasıl bir eksidir maşallah canımm tebrikler