Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa kısa anca bu kadar kisabildim. Bir avuç da kuruyemiş yerim bu gece uzun olacak belliAfiyet olsun Sibelim. Menünü çok beğendim. Salatan ağız sulandıran cinsten
2024 yılı bedenimize ve ruhumuza iyi gelsin inşallah bitanem.Tatlı Aşkitom, hep beraber yeni bir yıla daha başlıyoruz hayırlısıyla inşallah
Afiyet olsun canım Akşamla çok güzel dengelemişsin30 Aralık menum
Sabah 07.00
1 dilim ekmek 1 kk peynir
Öğle 1 simit kuafordeydim.
Akşam
1 tavuk but
2 kaşık yoğurt
Elhan blonde ambition
Teşekkürler canım. Bu sabah eksi geldim ama hedef tutmadı. Bugün kötü geçer ama yarın spor diyet devamAfiyet olsun canım Akşamla çok güzel dengelemişsin
Insallah 69.8 diyeyim niyetim 69 ucundan görmek Mthn83KİZLAAAARRRR
Hadi bakalım beni etiketleyip Ocak sonu hedefinizi paylaşın
Elime bir poşet granola aldım çıtır çıtır bayağı yemişim farkında olmadan.Teşekkürler canım. Bu sabah eksi geldim ama hedef tutmadı. Bugün kötü geçer ama yarın spor diyet devam
Afiyet olsun canım Menü tarihlerine bakmayı hep unutuyorum.Simitli olan dün müydü31 Aralık menum
Bugün ara verdim diyete
Sabah 12.
1 kk peynir
1 kaşık biber patlıcan
1 lokma kaymak
3 zeytin
4 minnak dilim patates
1 adet nutellali çilek (1 çay kaşığı nutella )
3 dilim tbe
Ara 16.00
2 mandalina
Akşam 19.30
4 adet kanat 2 adet kofte 2 adet biber (mangal)
1 kasik patlıcan salatası
2 kaşık yesil salata
Bundan sonrasi kuruyemiş meyve devam edebilir maalesef.
Elhan blonde ambition
Sağlık dileklerin için teşekkürler canımKendisi yada çocukları hasta olan tum arkadaslar Rabbim acil sifalar versin Benimde oğlum öksürmeye başladı Dogum günü olanlar yeni yasiniz eski yasinizdan cook daha iyi olsun
Bugun evde degildim menu karisik ama korkulacak kadar değil
SPOR
Sabah çıkmadan 15 dk neslie 150p
1 saat yürüyüş Adim 8109 800p
Elhan Ellssa Cordelia
Tesekkur ederim ilerlemez insaallah Dükkanı erkenden kapadım canım 18.00 civarı Gece rahatızSağlık dileklerin için teşekkürler canım
Sen de en az kacamakla bu geceyi atlatirsin inşallah Çocuğuna geçmiş olsun. Hastalanmamasi ümidiyle kuzum.
59 kilo belki 58 olmak ama asıl hedefim KORUYABILMEKKİZLAAAARRRR
Hadi bakalım beni etiketleyip Ocak sonu hedefinizi paylaşın
Allah şifa versin canım kuzucuğaTesekkur ederim ilerlemez insaallah Dükkanı erkenden kapadım canım 18.00 civarı Gece rahatız
şimdi kaç kilosun? altta 74.5 yazıyor da ondan merak ettim59 kilo belki 58 olmak ama asıl hedefim KORUYABILMEK
Nasıl kaldığın yerden.? İkigün yapsaydın açlık. Dayanamıyosan.Azıcık öyle oldu, kaldığım yerden devam edeceğim