- 16 Mart 2008
- 45.457
- 220.883
Harika bir fikir...bence bir günlük aç müridin olurum. Fikir anası sensin.Teşekkürler ayri bi tarif klasörümuz olsa keşke hepimiz girip oraya baksak ne yapabilirim diye
Sayfa olarak açarsak haksızlık olur bitaneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir fikir...bence bir günlük aç müridin olurum. Fikir anası sensin.Teşekkürler ayri bi tarif klasörümuz olsa keşke hepimiz girip oraya baksak ne yapabilirim diye
"Masterfit öğünler" olabilirKolay ulasabilmemiz ve elimizin altinda olmasi icin olabilir ama nasil acilir hangi baslikta acilmali inan bilmiyorumHarika bir fikir...bence bir günlük aç müridin olurum. Fikir anası sensin.
Sayfa olarak açarsak haksızlık olur bitaneme
Kocaman yutkundum. Ağzıma uzatmışsın gibi görünüyor. Kalkim havuçla marul yapraklarımı bu resme bana bana yiyeyim baris i d e l y a belki denemek istersin bak bunlar benim bugün gündüz ogunum olacak
Firinlanmis brokoli,karnibahar,sogan,havuc ve 1 yk labneyi catalla ezerek karistirdim
Biraz haslanmis nohut ekledim tambugday lavasla dürüm yaptim inan cok lezzetli oluyor
Ara öğün icinde yarım muz ustune biraz kakao ve 1 tk fıstık ezmesi gezdirdim onu yicem (regl donemine 4 gün kaldi tatli istahimi kapatiyor boyle seyler)
Aksamda yine sebze agirlikli bir menü düşünüyorum
Eki Görüntüle 3360885 Eki Görüntüle 3360886 Eki Görüntüle 3360887 Eki Görüntüle 3360888 Eki Görüntüle 3360889
Evet çok güzel olur aslında yapılabilir mi bende çok paylaşmak istiyorum resimler ama işteTeşekkürler ayri bi tarif klasörümuz olsa keşke hepimiz girip oraya baksak ne yapabilirim diye
Vitrinlik degil bunlar mideye indirmelik ogluma tattirdim anne bu patatesli börek gibi ayni dedi cok begendi,ben lezzetini tarif edemiyordum börek sevenlere duyurulurKocaman yutkundum. Ağzıma uzatmışsın gibi görünüyor. Kalkim havuçla marul yapraklarımı bu resme bana bana yiyeyim bari
Nohutla sorunlar yaşıyorums i d e l y a belki denemek istersin bak bunlar benim bugün gündüz ogunum olacak
Firinlanmis brokoli,karnibahar,sogan,havuc ve 1 yk labneyi catalla ezerek karistirdim
Biraz haslanmis nohut ekledim tambugday lavasla dürüm yaptim inan cok lezzetli oluyor
Ara öğün icinde yarım muz ustune biraz kakao ve 1 tk fıstık ezmesi gezdirdim onu yicem (regl donemine 4 gün kaldi tatli istahimi kapatiyor boyle seyler)
Eki Görüntüle 3360885 Eki Görüntüle 3360886 Eki Görüntüle 3360887 Eki Görüntüle 3360888 Eki Görüntüle 3360889
100 gramcik hadi ucu kıyısı yok senin için zafer bayraklari var. Kimseden rica etmek zorunda değilsin. Hakkın o senin zafer bayragini dalgalandirKizlar bu hafta tarti sonuçlarından da anlaşılan herkesde bir salma var sanırım
Ben normalde yılbaşı hedefimi tamamladım 74.8 di tekrar hedefi geri çektim 73 dedim ama kastim 73 u ucundan da olsa gormekti aslında ulaşmış olmuyormuyum
Böyle taze kanlar can veriyor gerçektenÜstüme düşen görevi layığıyla yerine getirirm inşallah çok heyecanlıyım yarışma olayı daha farklıymış
Elindekiyle mi arkamdasinKizlar elinden tutsun ben arkadan itekleyecegim. Kaçarım tuyerim olayını da unut sen.
Hayır zaferinin önünde kırıntılar var. Basıp geçecek inşallah ve ulastimmi acaba diye kimseye sormayacak. Bunun için tastige ihtiyacı yok çünkü zafer onun olacak ben inanıyorumUlaşmış oluyorsun tesnimim.
Sabır çok önemli de bazen tükeniyor hocam. Şu bir haftadır yasamadigimiz şey kalmadı. Ve bunu da yiyerek unutmaya çalıştık herhalde. Hem evde hem okulda sıkıntılar oldu. Çok şükür toparlandım. Silkele kendini de kendine gel dedim. Bir daha ayrılmak istersem gönderme beni. İzin verme olur mu? Yoksa sonra hep dört kilo ile geri gelirim .Maşallah sabır ne kadar önemli
Sidoşum kendine inandiysa tamamdır
Günaydın Sibelim
Sıcak yataktaki fistigima selamlar
Süslüpüslü çok tatlıymış ya ilahi Leylacim
Gündem hakkındaki düşünceni destekliyorum canım. Kral için yas ilan eden birileri bunlar . bu da var .
Planlaman gerçekten müthiş. Cogumuza ilham vereceğine eminim. Afiyet şifa olsun canım
Günaydın casminim.
Canım gerçekten çok güzel görünüyor. Aslında çok yabancı olduğum şeyler değil bunlar. Benim kendime vakit ayırmam gerekiyor bunun için motivasyon lazım. Bugün spor yapacağım. Beni motive ediyor. Yeme konusunda da frenmemi sağlayacağına inanıyorum.s i d e l y a belki denemek istersin bak bunlar benim bugün gündüz ogunum olacak
Benim bir sorunum da bu. Ya misafir geliyor ya ben gidiyorum. Ve tahmin edersiniz sofraları. Ama işte bende bitiyor kendimi planlarlarsam en az zararla kurtarırım.Günaydın
Bugün planlarım farklıydı
Oturmaya gidecektim. Kahvaltıyı es geçip orada öğün yapacaktim
Sonra eşim tarafini kahvaltıya aldım. Oturma uzayınca gezmeyi iptal ettim. 12 gibi onlar kalktı eşim hazirlan götüreyim dedi. Şimdi hazırlanıyorum
Benim motivasyon için bu topikten hiç çıkmamam lazım anlaşıldı.Merhaba herkese güzel bir gün diliyorum ilk günden tartıda eksi görmek beni uçurdu
Hemen yaptım dukan biramı
Başladım ip atlamaya
Canım senin bugün açlık günün değil miKocaman yutkundum. Ağzıma uzatmışsın gibi görünüyor. Kalkim havuçla marul yapraklarımı bu resme bana bana yiyeyim bari
Yağlı bir sopayla seni beklediğimi bilSabır çok önemli de bazen tükeniyor hocam. Şu bir haftadır yasamadigimiz şey kalmadı. Ve bunu da yiyerek unutmaya çalıştık herhalde. Hem evde hem okulda sıkıntılar oldu. Çok şükür toparlandım. Silkele kendini de kendine gel dedim. Bir daha ayrılmak istersem gönderme beni. İzin verme olur mu? Yoksa sonra hep dört kilo ile geri gelirim .
KabulumYağlı bir sopayla seni beklediğimi bil
Mizrakla ittiririm acımam bak arkan sağlam endişe etme, önündeki taşlara, çukurlara odaklan .100 gramcik hadi ucu kıyısı yok senin için zafer bayraklari var. Kimseden rica etmek zorunda değilsin. Hakkın o senin zafer bayragini dalgalandir
Böyle taze kanlar can veriyor gerçekten
Elindekiyle mi arkamdasin
Hayır zaferinin önünde kırıntılar var. Basıp geçecek inşallah ve ulastimmi acaba diye kimseye sormayacak. Bunun için tastige ihtiyacı yok çünkü zafer onun olacak ben inanıyorum
Bende öyle buraya girmeyince kopuyorum ama burda olunca eksileri gorunceBenim motivasyon için bu topikten hiç çıkmamam lazım anlaşıldı.
Gayretli hatunlar sizi
Maşallah maşallah