- 24 Aralık 2023
- 1.208
- 6.836
Teşekkür ederim canımBir süper daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımBir süper daha
Maşallah çok güzel eksiniz
Tebrikler Aysenurcum
Önümüzdeki hafta daha güzel geçer inşallah. Cok fazla bir artı değil moralini bozma Rüveydacim.
Her şeyin yoluna girmesini dilerim minoşum.Özür dilerim bu hafta gelmedim, her şeyden çok çok kopuktum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum bile. Ben bir süre yokum, özel birsey yok kendimi motive edemiyorum. Busra196 çok üzgünüm
Elhan
Eki Görüntüle 3360250
Sabit tartı beni hep sevindirmiştir. Sen de kendini üzme Kaçamakları bırakmayı denesen olacak kuzum. Her şeyi yapıp eksi gelmemek inan daha yıpratıcı en azından sen dikkat ettiğinde sonuç alabiliyorsun .Bugün sabah sabit kaldım
Ne güzel hafta içi eksiydim ama hafta sonuna doğru biraz fazla kaçırdım evde kaldım ve çocuklar hasta diye yüklendim biraz neyse inşallah şubata kadar 60a inerim
Yılbaşına hedefledigim kilodan 3 kg fazla giriyorum ama spor yaptığımdan dolayı sıkılastigimi hissediyorum dar kiyafetlerime çok rahat giriyorum ve çok rahat ediyorum
Neyse sonuç olarak fark yok
Gecen cuma:63.1
Bu cuma:63.1
Fark: 0
Elhan Busra196
Saol cannim benimmTebrik ederim kaptanım, şifa olsun
Önemli olan da o canımBugün sabah sabit kaldım
Ne güzel hafta içi eksiydim ama hafta sonuna doğru biraz fazla kaçırdım evde kaldım ve çocuklar hasta diye yüklendim biraz neyse inşallah şubata kadar 60a inerim
Yılbaşına hedefledigim kilodan 3 kg fazla giriyorum ama spor yaptığımdan dolayı sıkılastigimi hissediyorum dar kiyafetlerime çok rahat giriyorum ve çok rahat ediyorum
Neyse sonuç olarak fark yok
Gecen cuma:63.1
Bu cuma:63.1
Fark: 0
Elhan Busra196
Ne güzel bak sorunun da belli . Ara verme canım . Genelde artı ile dönüyoruz aradan sonraBenim wc bir çözülsün ahh ahh teşekkür ederim Kaptanım
Benn de senin adına üzgünüm canım. Ama ara verilmemesi taraftarıyım . Yine de sen bilirsin tabi canımÖzür dilerim bu hafta gelmedim, her şeyden çok çok kopuktum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum bile. Ben bir süre yokum, özel birsey yok kendimi motive edemiyorum. Busra196 çok üzgünüm
Elhan
Eki Görüntüle 3360250
Yani bu önceki hafta verileni korumak demek. Çok müthiş bir şey . Çünkü diyette verilen kilolar çabucak da gelebiliyor ilk etapta. Sevindirici bir durum bence deSabit tartı beni hep sevindirmiştir. Sen de kendini üzme Kaçamakları bırakmayı denesen olacak kuzum. Her şeyi yapıp eksi gelmemek inan daha yıpratıcı en azından sen dikkat ettiğinde sonuç alabiliyorsun .
Ooo harika bir eksi . Tebrikler canım23 Aralık Cumartesi 75.35
29 Aralık Cuma 74.10
Fark: -1.25 kilo.