geçmiş olsun canım
canım eşinin üslubu çok yanlış çok üzüldüm, benim eşim de aynı şeyleri bana çok yaşattı ve onun yüzünden de çok pes ettim ne yazık ki
ama kalk ayağa, eşine inat ve sadece kendin için motivasyonunu topla ve kaldığın yerden devam et lütfen
canım benimm, ben 8 sene araya giren bir hamilelik harici bu döngüdeydim, artık yetti canıma tuttum bütün küçük kıyafetlerimi dağıttım başkalarına
ama 1 sene önce çocuklarım için değişeceğim diye başladım ve çok şükür hedefime çok çok az kaldı artık
senin de bu adımı atabileceğine inanıyorum, tek sıkıntın sende de benim yaşadığım duygusal çalkantılar var belli ki, ben de hep bu sebeplerden kilo aldım
sana instagramdan bir kadını tavsiye ederim kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma muhakkak takip edin diyorum, benim kilo vermemin çok büyük bir sebebi o kadındır
abur cuburu azaltmaya çalış canım, bak benim halam çok iştahlıdır, öğünlerinde çok güzel yemek yer, ama öğün harici ağzına lokma sürmez ve çok da hareketlidir yaşına göre, evi tek başına çekip çevirir yürüyüşünü yapar o yüzden çöp gibidir