- 16 Mart 2008
- 45.525
- 221.493
Daha iyiyim kuzum Allah razı olsun.Saol canım benim. Daha iyi misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyiyim kuzum Allah razı olsun.Saol canım benim. Daha iyi misin?
Cümlemizden canim benimmDaha iyiyim kuzum Allah razı olsun.
Canım çocuk büyütmüş kadınsın onlar bile gözünün önünde neler yiyip yutuyor. Küçücük kedi. Bilememistir. Belki yalamistir sadece. Öyle büyük birşey düşünme operasyon sonrası bağışıklık düşük olur biliyorsun
Kalbini ferah tut iyi bir refakatçi olduğundan eminim
Çocuklarla ben kıymalı pırasa , kabak ve karnabaharı çok severiz. Eşim kıymalı yemek asla yemezHiç yemedim ama canım kıymalı pırasa istedi şu an deli gibi
Aynı bizim evÇocuklarla ben kıymalı pırasa , kabak ve karnabaharı çok severiz. Eşim kıymalı yemek asla yemez
Gel hayatım bende varAynı bizim ev
A Aaaaa unutmuştum bak yine istedim kıymalı pırasa
Bir mezarimiz bile yok Yanlış mı okudum diye defalarca baktım yok mezar almış arkadaş ablam ne diyeceğimi bilemedim. Hiç aklıma gelmemişti.Bu ara modum çok düşük çok kolay yoldan çıkıyorum. Diyetisyen işini eşime danismadim randevu aldım ama.
Dünya hali ne olur ne olmaz mezarlarimizi aldık. Haliyle ödemesi çıkıyor. Dünyada sırf dünyalık çalışmamak gerek.
Minnoşum tarif ver klasik kıymalı yemek gibi mi yapıyoruz?Gel hayatım bende var
Bu hafta kendime kafa izni verdim.Aynen canım hiç bi değişiklik yok
Evet ya gerçi bende çok giremiyorum nasılsın iyimisin
Kolay değil hocam. Bağ kuvvetli olunca değişik duygular oluyor.Sibelim kalbim paramparça. Kendimi oyalayip atlatmak durumundayım.
Pırasaya soğan koymuyorum normal olarakKıyma ve salçayı kavurup pırasaları 1 cm lik doğrayıp onlarla da kavurup biraz su ve baharat . Pirinç de güzel oluyo ama diyetteyiz diye koymuyoruzMinnoşum tarif ver klasik kıymalı yemek gibi mi yapıyoruz?
Bizimkide hazır biliyormusun, üstelik her gittiğimizde boş mezarı gidip görüyoruzBu ara modum çok düşük çok kolay yoldan çıkıyorum. Diyetisyen işini eşime danismadim randevu aldım ama.
Dünya hali ne olur ne olmaz mezarlarimizi aldık. Haliyle ödemesi çıkıyor. Dünyada sırf dünyalık çalışmamak gerek.
Biraz biraz nefes almaya başladım canım. Ömrü bu kadarmış dogru
Canım ekürim ben de ne diyeceğimi bilemiyorum. ömrü bu kadarmış diyorum artık.