- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
Bana bahhh bidahaki kışa az kilo alda yarışahhhh blonde ambition
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nööeeeeeyyyyy çok iyi.Ben 4 ayda 16 kilo verdim dahada verecektim amaaa bebe geldi
En favorim ip atlamak halee lesliede yaptım ilkbaslarda ama sonra iplerede bi deneyeyim derken vazgecemedimNööeeeeeyyyyy çok iyi.
İnsallah canım sağlıkla bebeğini kucağına al da gelBidahakii kışa aranızdayımm allahın izniylee
Insallahh kuzum o zaman 6 aylık olmuş olcakİnsallah canım sağlıkla bebeğini kucağına al da gel
Benim 24. Günün bugün 8,2 gitti maşallah de bakNööeeeeeyyyyy çok iyi.
Cinsiyeti netleşti miInsallahh kuzum o zaman 6 aylık olmuş olcak
Ben ip atlasam yer yerinden oynar yahu ahhahahhasjjdjdEn favorim ip atlamak halee lesliede yaptım ilkbaslarda ama sonra iplerede bi deneyeyim derken vazgecemedim
Naptın sen ölüm orucu mu djjdjdjBenim 24. Günün bugün 8,2 gitti maşallah de bak
Oynasınn iyidirr kızzz hoplaya zıplayaa heryerin hophop hareket iste missssBen ip atlasam yer yerinden oynar yahu ahhahahhasjjdjd
Yılbaşından sonra tatlımm erkek gibi dedi ama tam netlesmediCinsiyeti netleşti mi
Toplum buna hazır değil henüz ben daha yumuşak bir başlangıç yapmayı hedefliyorum. Mesela yürüyüş. Birazdan çıkacağım.Oynasınn iyidirr kızzz hoplaya zıplayaa heryerin hophop hareket iste missss
Aaaa cıkabiliyosann iyii süperToplum buna hazır değil henüz ben daha yumuşak bir başlangıç yapmayı hedefliyorum. Mesela yürüyüş. Birazdan çıkacağım.
Yani o kadar övünce gelinmemeliO şahane grup bırakılır da buraya gelinir mi ya
Benim vücuduma ölüm orucu gibi gelmiştir eminim . Çok yerdim eskiden öyle böyle değil her saatte . Her türlü abur cuburu . Öyle işte . Vücudum çok şaşkın çabuk verdiNaptın sen ölüm orucu mu djjdjdj
Hafta içi oğlum okulda. Kızla beraber çıkarım. İNŞALLAH.Aaaa cıkabiliyosann iyii süper
ben çıkamıyodum en çare buydu hale hanımm
Bence o ultrason net erkekti de yine doktor daha iyi bilir tabiYılbaşından sonra tatlımm erkek gibi dedi ama tam netlesmedi
Arabada duruyorsa ne mutlu sana cidden benimki durnazdıHafta içi oğlum okulda. Kızla beraber çıkarım. İNŞALLAH.
Daha önce o tarz pek diyet yapmadıysan çabuk veriliyor. Sabah burada bir menü gördüm. Kahvaltıda portakal, öğlen havuç, akşam lahana. Öyle bir şey mi seninki de?Benim vücuduma ölüm orucu gibi gelmiştir eminim . Çok yerdim eskiden öyle böyle değil her saatte . Her türlü abur cuburu . Öyle işte . Vücudum çok şaşkın çabuk verdi
Leennn anne adayimisin sen bende diyom bu kimduuu nerden gördü bebemiBence o ultrason net erkekti de yine doktor daha iyi bilir tabi