- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
74 benim bu hafta görmek istediğim rakamOlabilir canim . Ben de dün 74 ,7 yi gormustum sabah uyandim 75 . Değişiyor işte .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
74 benim bu hafta görmek istediğim rakamOlabilir canim . Ben de dün 74 ,7 yi gormustum sabah uyandim 75 . Değişiyor işte .
Görürüz inşaAllah74 benim bu hafta görmek istediğim rakam
Teşekkürler bitanemmHayırlı olsun canım
Hoşbulduk teşekkür ederimGünaydın Hosgeldin tabi ki
Aboovvvv kız suy hayattırrrr yavvv yanına taşı sıcakla soguk arası karıştır belki ilık diye içemiyosundurr buraya mı geldin zayıflamaayaaa6 aylık oldu, ek gıdaya başladı. Ben bir keresinde emzirirken Ramazan ayında oruç tutmuştum. Normalde hiç su içmem. Ama o zaman oruç tutuyorum diye bol bol su içtiğim için sütüm artmıştı. Tabii o Ramazan ayı. Rahmeti bereketi ayrı oluyor ama şimdi de bir deneyeyim. Sütte azalma sezersem bırakırım zaten.
Artık çareler çaresiz kaldı bende napayım. Bir de burayı deneyeyim dedim.Aboovvvv kız suy hayattırrrr yavvv yanına taşı sıcakla soguk arası karıştır belki ilık diye içemiyosundurr buraya mı geldin zayıflamaayaaa
Ben 4 ayda 16 kilo verdim dahada verecektim amaaa bebe geldiArtık çareler çaresiz kaldı bende napayım. Bir de burayı deneyeyim dedim.
Sen kilo bildirimi yaptın mı Migim74 benim bu hafta görmek istediğim rakam
Geçmiş olsun kaptanımMerhaba Mavi kelebeklerim..
hepimiz artı geldik
eksi gelenlere de tebrik ediyorum..
karşı takımdan Mthn83 hoşgeldiniz:)
bizden Ellssa gönderdik mecbur..
evet bu hafta hepimiz biliyorsunuz 2023 un Son haftamiz...
biliyorsunuz ben 2023un Son hafta Mavi takım kaptanim son kaptanlığımı yapıyorum.. sira 2024 kaptanlıklara...:)
2023 un son günlerde Hastalık beni buldu.. daha dinç mutlu huzurlu girmek isterdim olmadi.. elimden geldiği kadar savaştım olmadi tamamen hastalığa yenik düştüm...
hatta kilo vermeye de yeni düştüm..
iyileşmek için yemek yemeye başladim.. midem çok kötü bulandi açlığa ben alışmışım..
çarşambadan beri yemek yemiyordum. işte..
Rapor bitti ben işe başladim.. hala hastayım.. iyileşemedim..
yaşayan bir ölü gibiyim agzimin tadi herşey degişik geliyor. yemek istemiyordum.. makarna koymuşum yerim belki diye yiyemedim.. kedilere vericem galiba canim istemiyor. şu an bile acim..
su içiyorum agzimin tadini en iyi aldığım su. çayı bile içemiyorum.. :/
bu akşam yemek ne yapsam diyorum ama hiç yapasım yok. benim tek istegim uyumak.. ama nerde.... neyse ki .
Cuma günü hepimiz çook güzel eksi gelecegi inaniyorum..
bende 74,9 görsem tamam diyorum.. onu görmeni hayalini kuruyorum :)
sizi seviyorum. canlar. :)
+800Sen kilo bildirimi yaptın mı Migim
Cuma günü iyi ki kaptan olmadım yazıyordun, şimdi yeni kaptanlıklara diyorsun.. Migi yine migi.. Çok aşırı sıkı kurallı süper grubunu unutacaksın burası yüzündenMerhaba Mavi kelebeklerim..
hepimiz artı geldik
eksi gelenlere de tebrik ediyorum..
karşı takımdan Mthn83 hoşgeldiniz:)
bizden Ellssa gönderdik mecbur..
evet bu hafta hepimiz biliyorsunuz 2023 un Son haftamiz...
biliyorsunuz ben 2023un Son hafta Mavi takım kaptanim son kaptanlığımı yapıyorum.. sira 2024 kaptanlıklara...:)
2023 un son günlerde Hastalık beni buldu.. daha dinç mutlu huzurlu girmek isterdim olmadi.. elimden geldiği kadar savaştım olmadi tamamen hastalığa yenik düştüm...
hatta kilo vermeye de yeni düştüm..
iyileşmek için yemek yemeye başladim.. midem çok kötü bulandi açlığa ben alışmışım..
çarşambadan beri yemek yemiyordum. işte..
Rapor bitti ben işe başladim.. hala hastayım.. iyileşemedim..
yaşayan bir ölü gibiyim agzimin tadi herşey degişik geliyor. yemek istemiyordum.. makarna koymuşum yerim belki diye yiyemedim.. kedilere vericem galiba canim istemiyor. şu an bile acim..
su içiyorum agzimin tadini en iyi aldığım su. çayı bile içemiyorum.. :/
bu akşam yemek ne yapsam diyorum ama hiç yapasım yok. benim tek istegim uyumak.. ama nerde.... neyse ki .
Cuma günü hepimiz çook güzel eksi gelecegi inaniyorum..
bende 74,9 görsem tamam diyorum.. onu görmeni hayalini kuruyorum :)
sizi seviyorum. canlar. :)
Instagrama yapmış , gözünden kaçmıştır ablacım dedi.Sen kilo bildirimi yaptın mı Migim
Deli olacam
İnsan hem spor yapar hem yediğine dikkat eder hem nasıl fazla çıkar
Git diyor şeytan yarım ekmek arasi
Günaydın cumaya göre artıdayım akşam yatarken eksi'deydim nasıl oluyor anlamadım ama
Cuma 78.3
Pazartesi 78.6
Fark -300
Busra196
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )ceeeeeee
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ: 69,55
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Eğitmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Oburluk
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloyu sevmiyorum
Yüzüm gözüm parmaklarım tamamen şiş. Ödem kadın olarak uyandım
69.8
+300 gram
Hamburgerden olduğunu düşünmüyorum, cumaya eksi geleceğim kaptanım.
Busra196 Elhan minerva1988
Herkese günaydın güncel kilom 81.300 cuma günü 82 idim
Gunaydin
Cuma günü 58.5 cikan ben
Bugün 59.0 ciktim iyi mi
Bir de dün 58.3 cikmistim bi atak yapiyim 57 yi goreyim diye cabaladim aksine cikmis :) pazartesiler bana düşman
Eki Görüntüle 3357735
Bugün +100
Yani 73.00
Bu sabah 82.300 çıktım. Kediniz icin çok üzüldüm umarım biran önce iyileşir
O şahane grup bırakılır da buraya gelinir mi yaCuma günü iyi ki kaptan olmadım yazıyordun, şimdi yeni kaptanlıklara diyorsun.. Migi yine migi.. Çok aşırı sıkı kurallı süper grubunu unutacaksın burası yüzünden