- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Tamam canım birbirimizi haberdar edelimtamam canım haber veririm bak wasada migrosta ve diğer zincir marketlerde, nette falan indirim olursa bana da haber verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım birbirimizi haberdar edelimtamam canım haber veririm bak wasada migrosta ve diğer zincir marketlerde, nette falan indirim olursa bana da haber verin
Bu sefer yazmaya korktum. Takti bu kadın diyeceksin diye Üç oldunuz.Harika olmuş canisi hoşgeldin
Boyumuz aynı benim gruba geliş kilomda bu civardaydi
Bakın bakın hemşire arkadaş geldi bakın
HoşbuldumÜzüldüm senin adına
Hep mutlu olsun minnoş
Sen hemşire misin
Sağlıkçılar ve öğretmenler galiba
Hoşgeldin
Afiyet olsun. Biraz daha zorlasam bulacakmışım.Haklisin anlasilmamasi normal Rendelenmiş patates var tavada az yağda pisirip üzerine kasar serpiyorsun ama ben tavandan tabağa alırken bozdum karışık bir görüntü oldu
Simite ve yağlara bay bayBen de bir parça simit yedim ama gözüm kaldı sonra döndüm yağlarıma baktım ve dedim ki NO
Nasıl oluyorsa yatmadan 2 saat öncesi 1 lt su, 1 kupa kahve içiyorum, hah gece wc ye giderim diyorum, yok. İçtiklerim kalıyor, öğleye doğru anca sık gidiyorumÇok şaşırdım cidden. Benimki de içiyorum suyu hemen çıkıyor. İçmesemde sabaha kadar 2 defa kalkıyorum ya. Açlık yapıyosun su da içmiyosun ne işin var dimi. Yok illa gidicem
Benim de gözüme simit ilişti
Afiyet olsun Leylacim.İyi aksamlar
İlk ogunum 11:30 da
2 has.yumurta
Zeytin
Labne
Ajvar
İspanak pirasa sote
1 dilim tambudy ekmek
İkinci ogunum
1 pirinc misir patlagi ustunde 1 t.kasigi kakaolu fistik ezmesi,muz ve sütlü filtre kahve
Sabah 40 dk eliptik yaptim
Aksam 1.5 saat yurudum
2 lt suyumu ictim
Elhan Wilma11
Eki Görüntüle 3357595 Eki Görüntüle 3357596 Eki Görüntüle 3357594
Menünü çok beğendim. Mücverin bir gün şöhreti bulacak inanıyorum
Afiyet olsunMenü
Sabah 11.30
1 dilim ekmek
Menemen
Bal kaymak
Mor lahana limonlu
1 ufak biber turşusu
Akşam 16.00
Yarım tabak kapuska
3 tane lokma tatlısı
Ara 18.30 - 19.00
3 kaşık mercimek çorbası
1 lokma bal kaymak
Yarım bardak kefir
2 lokma cevizli tarçınlı kek
Akşam eve dönünce çocuklar bişeyler yerken ben de ucundan tattım bişeyler. Yemesem daha iyiydi
Elhan Wilma11
Teşekkür ederimmmmAfiyet olsun Leylacim.
Çıtırlarin menüsü demek böyle oluyormuş favorilerime ekleyim nasılsa lazım olacak
Yalnız mısır patlaginin üzerine fıstık sürmek sittin sene aklıma gelmezdi