- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Dedigim gibi onun yerine altinbasak kraker ya da mısır pirinc patlaklari var ya yuvarlak onlardan alabilirsin ben de hic 80 tl iken almadim indirim takip ediyorumben dün migrosta baktım yanlışım olmasın 80 TL miydi neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedigim gibi onun yerine altinbasak kraker ya da mısır pirinc patlaklari var ya yuvarlak onlardan alabilirsin ben de hic 80 tl iken almadim indirim takip ediyorumben dün migrosta baktım yanlışım olmasın 80 TL miydi neydi
Ay bunlar ne bunlarGünaydın mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3357366
hosbuldummHoşgeldin canım
ben zaten evde glisemik indeksi düşük glutensiz unlardan ekmek falan yapıyorum canım. onları daha çok seviyorum. bu tarz şeyleri de daha az yiyorum. malum paketli ürünler.Dedigim gibi onun yerine altinbasak kraker ya da mısır pirinc patlaklari var ya yuvarlak onlardan alabilirsin ben de hic 80 tl iken almadim indirim takip ediyorum
Merhaba canım. Çok iyi . Geçmiş olsun tekrardan daha iyi misiniz ikiniz de?Günaydın herkese mutlu pazarlar korktum gibi olmadı şükür kaptanım -100 gr ile başlıyorum yılbaşı hedefi yalan olsada biraz en azından artı gelmedim 1 hafta mola gibi düşünüp yola devam edeceğim
Elhan
Eki Görüntüle 3357388
Benim evdeki kedim bebekken ve kardeşleri onları sahiplendirdim.Ay bunlar ne bunlar
Sağolasın canım tam iyileşemedik ama en azından evde istirahat ediyoruz hastane çok zor Allah kimseyi düşürmesinMerhaba canım. Çok iyi . Geçmiş olsun tekrardan daha iyi misiniz ikiniz de?
Nasıl oluyorki öyleAç aç uyuyup ertesi gün artı gelenler de burada yavruuuuuuum
Ben de onu gördüm canım da almadım halı kaydırmaz gibi çok garipkızlar aranızda asrın tandırının lavaşlarını kullanan var mı? fesang sanki sende bir kere görmüş müydüm tam hatırlayamadım.
Amin amin canim . Rabbim safi ismiyle şifa versin hepimize inşallahSağolasın canım tam iyileşemedik ama en azından evde istirahat ediyoruz hastane çok zor Allah kimseyi düşürmesin
Hi hi ben ben uzun aclik yaparsam artı çikiyorum.vucut strese girip Kortizol uretip ödem mi oluyormus neymis,ictigin suyu tutuyormusAç aç uyuyup ertesi gün artı gelenler de burada yavruuuuuuum
TmmBeraber yapalım görsel paylaşalim tamam mı beni ekme tamam mı
Garanti bir seyler yerdim oradan Tebrik ediyorumAile sofrasinda hersey bozuluyor diyenler mi vardi sanki her şey sizin elinizde kimse zorla yedirmiyor börekler,gevrekler,boyozlar arasindan alninin akiyla siyrilan benim kahvalti tabagim yumurtayı 2 yaptim kivami guzeldi
Eki Görüntüle 3357403
Bencede Tadı iyidir belki ama görüntüBen de onu gördüm canım da almadım halı kaydırmaz gibi çok garip
Hepsi sizin simit benim olsunAile sofrasinda hersey bozuluyor diyenler mi vardi sanki her şey sizin elinizde kimse zorla yedirmiyor börekler,gevrekler,boyozlar arasindan alninin akiyla siyrilan benim kahvalti tabagim yumurtayı 2 yaptim kivami guzeldi
Eki Görüntüle 3357403
Afiyet olsun canım Valla bende de bugün yok yoktu ama kahvaltımi gayet güzel yaptım. Diyet bozarak zayiflanmiyor. Sabredip zayıflayinca ölçülü yeriz hepsindenAile sofrasinda hersey bozuluyor diyenler mi vardi sanki her şey sizin elinizde kimse zorla yedirmiyor börekler,gevrekler,boyozlar arasindan alninin akiyla siyrilan benim kahvalti tabagim yumurtayı 2 yaptim kivami guzeldi
Eki Görüntüle 3357403
ekşimayalı olduğu için azcık mayhoştur ama normal bu. o sorun değil benim için. dikkatimi çeken çok incecik olması. boyutu da büyük. avantajlı yani. yarısıyla bile yumurtalı peynirli marullu falan dürüm yapılır.Ben de onu gördüm canım da almadım halı kaydırmaz gibi çok garip