- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Ay hiç canim istemedi ya gerçekten baya tok hissettim ama önceden olsa tok olsam dahi yerdim. Ama kendimizi tutmazsak zayiflayip geri alicaz verdiğimiz kilolariCiddi kararlılık ve irade göstergesi canim. Ben böyle ortamlarda hayır diyemiyorum hiç ayıp olmasın diye değil ha yanlış anlaşılmasın kendime hakim olamadığımdan o yüzden gitmemeye çalışıyorum elimden geldiğince diyet sürecinde harikasın böyle devam edersin inşallah
İnşallah canim teskekur ederimAllah ailelerine sabır versin çok zor haberi izlerken benim boğazım düğümleniyor onlar neler yaşıyor kimbilir mekanları cennet olsun
Süper irade tebrikler canım ben olsan ucundan kıyısından yer durmazdım hele ki ısrar varsa ayıp olmasın derdim eksiler böyle geliyor.iste
;-*
Ay ben de ben deAfiyet olsun bitanem İradeni kutluyorum.
Senin için çok mutluyum. Çitirlar ligine sağlıkla ulaşacağını hayal ediyorum şu an
Ay ben de çok pahalı diye almak istemiyorum ya kuru kuru şeyler 70 80 TL vermek istemiyorumYa evet eski gunleri yad ettik diyor Leyla sen obezdin ben çöp gibiydim dermiydik ben kilolu olacagim sen incecik bir de 3 aylik bebegi var kucagimda onu gezdirip hoplatip durdum erimistir yaa kaptanim arkadasimda surekli beni takip ediyor ne iciyorum ne yiyorum diye
Ayy teşekkür ederim wasalar burada ki şok markette 39 tl idi 70 den düştü hemen iki tane kaptim,bir bak istersen belki denk gelir.. boyle indirim oldugunda bu tür seylerde haber verelim en iyisi
Hava kapalı ama ruhumuz öyle olmasın canimGünaydın
Burada kapalı bir hava var. Çocukluğum aklıma geldi. Hani TV nin belirli saatlerde çalıştığı. Hava kötü olduğu için dışarı cikamadigin evde oyun uyduramadigin bulanık ağır bı hava. O zaman sizlerde yoktunuz ama bu kilolar hep vardı.